ocelot24
Skladník
Re: Xtrack
jo jo ,myslím že máš pravdu s tím dynamickem.. ale i kdyby ne ,popravovat snad nebude nikdo nikoho
jo jo ,myslím že máš pravdu s tím dynamickem.. ale i kdyby ne ,popravovat snad nebude nikdo nikoho
Miran napsal:ocelot24 napsal:někde v dizkusi bylo popsáno jak si někteří uživatelé (stavitelé) pomáhají úpravou souborů.. Nějak se tam něco přepsalo v určitém kolejivu a kolej se zobrazovala bez troleje.. Bylo to ale hodně pracné ,protože se musel každý kousek položené koleje najít manuálně a přepsat..
Zkus se zeptat Martense ,mohl by vědět kde ten příspěvek skončil (v které sekci)..![]()
Slexx napsal:Ahojte.. Měl bych dotaz.. Neuměl by někdo dát do Xtrack úseky kolejí,které by měli nad sebou falešnou trolej?
Stavím si trať a chtěl bych mít pár kilometrů bez troleje a pár s trolejí.. Zatím to řeším tak,že mám výšku troleje nastavenou na 500metrů.. není vidět a jezdí mi tam elektriky.. Ale kde je trolej je poznat jen podle sloupů u tratě.. Děkuji za odpověd..
Mám takový dojem, že to šlo nějak udělat u statických úseků trati, pokud jsi použil DynamicTrack tak jsi byl v p......
Pokud se mýlím, nechť mne někdo ze stavitelů tratí popraví (pardon, chtěl jsem říci poopraví..)![]()
![]()