Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Beatlesák napsal:Mohl by sem někdo prosím napsat všechny klávesy které v route editoru něco dělají a napsat co ???
Miran napsal:Beatlesák napsal:Mohl by sem někdo prosím napsat všechny klávesy které v route editoru něco dělají a napsat co ???
A co si přečíst dokumentaci a help?
Slexx napsal:Mám prosbičku.. Postavil jsem si 55km tratě.. umístil jsem tam jeden úsek silnice,a kousnul se mi editor.. Samozřejmě nemám zálohu..Při pokusu načíst trať mi to padne a napíše Chyba databáze silnic.. Nevíte,jestli by to nešlo nějak poupravit ručně v souboru trat.tdb ? Nemůžu nějak poznat,jak si to tu silničku zapsalo,ale budu zatím pátrat.. Škoda tratě,už jsem se těšil jak tam pojedou tři bardotky do kopce s nákladem...
((
Petr napsal:Ještě bych se chtěl zeptat, jestli nevíte, proč se mi nezobrazujou objekty. Pokud dám na nádraží například 4 osvětlovací stožáry 20m, žádnou chybu to nehlásí, ale pokud si dám prozkoumat trať, tak se ani jeden nezobrazí (i při úkolu). To samé to děje u silnic. V editoru jsou, přejezd se v pořádku zobrazuje i při jízdě, ale silnice nic. (Všechno ostatní kromě těchto dvou věcí (stožáry a silnice) se zatím zobrazuje.) Prosím poraďte. Dík
Slexx napsal:Ahojte.. Měl bych dotaz.. Neuměl by někdo dát do Xtrack úseky kolejí,které by měli nad sebou falešnou trolej?
Stavím si trať a chtěl bych mít pár kilometrů bez troleje a pár s trolejí.. Zatím to řeším tak,že mám výšku troleje nastavenou na 500metrů.. není vidět a jezdí mi tam elektriky.. Ale kde je trolej je poznat jen podle sloupů u tratě.. Děkuji za odpověd..
Slexx napsal:Ahojte.. Měl bych dotaz.. Neuměl by někdo dát do Xtrack úseky kolejí,které by měli nad sebou falešnou trolej?
Stavím si trať a chtěl bych mít pár kilometrů bez troleje a pár s trolejí.. Zatím to řeším tak,že mám výšku troleje nastavenou na 500metrů.. není vidět a jezdí mi tam elektriky.. Ale kde je trolej je poznat jen podle sloupů u tratě.. Děkuji za odpověd..
ocelot24 napsal:někde v dizkusi bylo popsáno jak si někteří uživatelé (stavitelé) pomáhají úpravou souborů.. Nějak se tam něco přepsalo v určitém kolejivu a kolej se zobrazovala bez troleje.. Bylo to ale hodně pracné ,protože se musel každý kousek položené koleje najít manuálně a přepsat..
Zkus se zeptat Martense ,mohl by vědět kde ten příspěvek skončil (v které sekci)..![]()