Odpovědi všem k trati 010
Jsem rád že se o tratích žívě diskutuje,ale rád bych to upřesnil jelikož si myslím že by jste to měli vědět,já nestavím na profesionální ůrovni tak jako pan Šemora a snimi spolupracuje zpousta modelářů který mů vlastně dělají okolí což já bych si musel vše postahovat jen z internetu (mám postahováno asi 2 gb doplnků)ale většinou zahraniční,já stavím na bázi simulátoru což znamená přesné umístění kolejí (dle možnosti MSTS),návěstidel,sklonů,tratových staveb,tratových značek a sem tam i okolí ,k tomu používám zpoustu informací k aktualnímu stavu,nevím do jaké přesnosti používá pan Šemora svoje značky a ostatní ale já mam max.odchylku cca 50metrů,protože bydlím v Praze pro aktualizace si chodím přímo na ředitelství at už změny tratových poměru ,rychlosti a aktuálních výluk a trvalých omezení rychlosti atd.Současný stav prací je asi následující zatím jsem ukončil v Pardubicích,předělávám Prahu Vršovice,Propojuji Prahu Vršovice-Prahu Hostivař,Prahu Vršovice-prahu Běchovice,Kolín s Kutnou Horou(pro umístění střídavých loko), co se ryclosti trati pracuji jenom o víkendech ale rychle nebot používám x traks a spoustu fíglů ke stavbě,je to má vlastně druhá trat asi od příštího měsíce bych chtěl začít se stavbou Pardubice Česká Třebová a to jak se to vyvrbí nebot PaV ůž na tati pracuje podle dostupných informací je ale někde u Moravan,dále budu čekat jak dopadne přestavba Chocně abych to pak nemusel bourat dost žpatně se to napojuje když jsem slíbil že do Olomouce dotáhnu tak to platí dále sleduji přestavby stanic u Olomouce,Střen už nebude stanic ale zastávka atd.snažím se mít zmapovanou novou oblast,k umístěni ještě používám kameru což se mi zdá mnohem efektivnější než fofák,a ze stanoviště strojvedoucího si vše natočím jako doplněk.Ovšem kdy se dostanu do Olomouce to opravdu nevím ale chtěl bych to stihnout do nového roku a poté třes Dluhonickou spojku směr Hranice na moravě a příští rok mapovat Moravu k hranicím,původně jsem měl v plánu mapovat koridor tudiž z Třebové se odklonit na Brno,ale tam už nepojedu,puvodně jsem si myslel že pan Šemora v Brně skončí a bude pokračovat z Břeclavi na Přerov a nebo z Brna to že závítal do čech a já musím až na moravu mě moc nesedí ale situace je taková můj záměr je takový aby jste si v klidu vychutnali jízdu SC Manažér z Ostravy do Prahy nonstop sa 3,5 hodiny ale tohle je zatím utopie a hlavně abi než se tam dostanu ho nezrušili,s pozdravem Vlastik.[/img]