Když jsem se dověděl, že ty aktivity jsou jenom taková dema, začal jsem dělat vlastní. Snažím se o co největší realističnost. Na
http://msts.kvalitne.cz naleznete první vlaštovku - Sp 1688. Můžete si to vyzkoušet. Už připravuji dvě modifikace + novou verzi, teď jsou ve fázi testování. Bohužel trvá každá asi hodinu a čtvrt a když po 20 minutách jízdy najdu chybu a musím to opravit a jet celé znovu, tak to tak rychle nejde...
Tak jsem si to vyzkoušel,ale byl jsem zklamán.Po načtení asi 1/5 mi celý MSTS spadne,úplně se vypne.Mám originální CD s tratí,dosud všechny aktivity běžely bez nejmenšího problému (aktivity p.Šembory).Chyba není v consistech,ale v něčem jiném,neboť se celý úkol nenačte,nezobrazí se žádné hlášení,že něco chybí,jen totální vypnutí celého MSTS až do Windows!Mám Windows XP profi,MSTS mám na compu (je pouze 1/2 roku starý s Pentiem 4 2,6GHz a grafika Nvidia FX5600 128MB).Předtím jsem měl MSTS na postatně slabším PC s polovičním výkonem a s Win98SE,ale nikdy tohle nedělal,aby prostě spadl přímo do Windows.Co tomu říkají naši zkušenější modeláři,co by mohlo být příčinou tohoto stavu?