Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ppoollll napsal:
Boby

Dotyčná hláška je přeložena už 3/4 roku (v předešlé zveřejněné verzi na jaře 2004) a to že to dělá problémy v ConBuilderu vyplavalo na povrch až teď. Vzhledem k tomuto problému jsme se na slezině dohodli na navrácení původního textu. Toto ale nebudu řešit teď hned ale až za pár dní - nevadilo to nikomu dost dlouho. Ještě si totiž chci ujasnit s Ondrou Janišem pár termínů okolo brzd. Až to dořešíme tak pak bude update překladů.

OK tu jsem už neinstaloval, protože to mám už dávno dohraný použil jsem verze od jiných autorů. Takže jsem si pouze opravil .dll.

přípona .asv

Ahoj, mám dotaz co znamená přípona .asv, mám ve složce aktivit dva soubory 263zpoždění.asv a náročná služba.asv

ASV je skompilovana verzia ACT suboru - obsahuje naviac vysledky vypoctov, ktore by sa inak (pri nepritomnosti tohoto suboru) pocitali pri nacitavani aktivity. Pri velkom mnozstve traffic vlakov tak vyrazne zrychli nacitavanie. ASV vytvoris v Activity editore, je to tusim 'File -> Compute and Save'.

Ak su v aktivite pouzite loose consisty a uzivatel nema standardny trainset, nestaci vozidla len prepisat v act ale aj treba aj zmazat asv (ak existuje).

Re: přípona .asv

Amazon napsal:
Ahoj, mám dotaz co znamená přípona .asv, mám ve složce aktivit dva soubory 263zpoždění.asv a náročná služba.asv

Stačí keď znova otvoríš editor úkolu,následne aktivitu a zmeníš niektoré údaje,potom ich vrátiš späť (príklad: otvor srv súbor vlaku hráča,následne zloženie vlaku.Po otovorení daj OK,srv zavri tak isto OK.).Potom sa ťa editor spýta či chceš uložiť zmeny,potvrď a zavri editor.ASV súbor z adresára Acitivities automaticky zmizne.

Amazon

ASV soubory, řečeno jednoduše, jsou pracovní soubory editoru úkolů. Slouží pak k "rychlejší" práci vlastního editoru. K vlastnímu úkolu do APK archivu přibalovány nejsou a pokud je někdo smaže tak to ničemu nevadí. Editor úkolu si je v případě potřeby vytvoří znovu.

All

Na slezině jsem se Zbyňkem vyřešil přístup na slovenský server takže aktualizace vozového parku bude již na mém serveru rychlejší/častější. V tomto okamžiku jsou oba servery prakticky totožné co se týče vozového parku šířeného s tratí na DVD.

Ppoollll napsal:
Amazon

ASV soubory, řečeno jednoduše, jsou pracovní soubory editoru úkolů. Slouží pak k "rychlejší" práci vlastního editoru. K vlastnímu úkolu do APK archivu přibalovány nejsou a pokud je někdo smaže tak to ničemu nevadí. Editor úkolu si je v případě potřeby vytvoří znovu.

All

Na slezině jsem se Zbyňkem vyřešil přístup na slovenský server takže aktualizace vozového parku bude již na mém serveru rychlejší/častější. V tomto okamžiku jsou oba servery prakticky totožné co se týče vozového parku šířeného s tratí na DVD.

Hlavně dejte vědět až bude aktualizace dokončena, protože jsou oba servery stále přetížené a s omezeným počtem stahovaných souborů. Můžu stahovat max jeden soubor. A to se jedná pár lidí. Samozřejmě obejít se to dá, ale respektuji provozovatele. Klidně si DVD s aktualizovaným trainsetem koupím.

Boby a All

V okamžiku předešlého příspěvku to již bylo nahráno na server. Platí to ale jen pro vozidla a aktualizace tratě. Další více či méně soukromé doplňky okolo trati již nekopíruji a kopírovat nebudu.

Server

Boby to obmedzenie downloadov je preto, aby si mohlo viacej ludi stiahnut veci naraz. Pretoze na server chodia borci s download manazermi, ktore bombarduju server aj s 20 pripojeniami naraz. Toto samozrejme neumerne zatazuje server a blokuje to pripojenie dalsich ludi. Preto je tam to obmedzenie. Nakolko na servri prevadzkujem aj dalsie veci, ktore maju prioritu pretoze zarabaju na prevadzku servera, tak FTP je pustene iba tak, aby neblokovalo tento zvysok. :wink:

Re: Server

Marian Simo napsal:
Boby to obmedzenie downloadov je preto, aby si mohlo viacej ludi stiahnut veci naraz. Pretoze na server chodia borci s download manazermi, ktore bombarduju server aj s 20 pripojeniami naraz. Toto samozrejme neumerne zatazuje server a blokuje to pripojenie dalsich ludi. Preto je tam to obmedzenie. Nakolko na servri prevadzkujem aj dalsie veci, ktore maju prioritu pretoze zarabaju na prevadzku servera, tak FTP je pustene iba tak, aby neblokovalo tento zvysok. :wink:

No koment. Přes download manager by to šlo rychleji. Já ale provozovatele respektuji. Šlo mi jen o aktualizaci.

Zbyněk Šemora napsal:
Náhodou jsem narazail na chybu, která vznikla po aktualizaci 41 zkrácením šturcových kolejí v ČT u Náročné služby 8, kde by aktivita byla hratelná jen po Českou Třebovou, ze šturcu by nebylo možné aktivovat otočný bod.
Zde je tato aktivita po opravě Paths a přepočítání.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/zs_01_narocna_sluzba.apk
Bohužel již asi dva dny nejde z vašich stránek nic stáhnout.Mužete prosím oznámit až bude možno opět stahovat?

Naposled editoval moderátor:
mašinka napsal:
Bohužel již asi dva dny nejde z vašich stránek nic stáhnout.Mužete prosím oznámit až bude možno opět stahovat?

Sťahovanie funguje, ale FTP server sa občas preťaží ... skúšajte, napríklad ja som spomínaný súbor pred chvíľkou v pohode stiahol

chybajuce subory

Prosim vas, ked idem do do Hodonina od Brna tak mi asi cca 2,91 km pred Hodoninom vyskakuju chlasky o chybajucich objektoch LANSPERK.ACE a LETOHRAD.S
Kde sa to da stiahnut, pripadne keby my ich niekdo poslal.
chmulik@inte.sk

Naposled editoval moderátor:
Server

Boby ja viem, ze download manazerom to ide rychlejsie. Avsak ked ma niekto 33,6 kbit/s dialup a tym sa pripoji na download s pouzitim download manazera s 20 vlaknami tak to vzdy vypada tak, ze 1 vlakno taha 2 kB/sec a zvysok stagnuje na 0 kB/sec a iba blokuje pripojenie inym. Server podporuje resume, cize ked to padne da sa pokracovat od miesta padu. Toto obmedzenie je aj proti borcom, ktori si daju stahovat 30 veci naraz - potom si okrem neho najblizsie 3 hodiny nebude moct stiahnut nikdo nic. Ten, kto ma broadband pripojenie ma niekolko megove subory stiahnute za par sekund, modemisti to maju tazsie. Ale resume to isti - ibaze sa nesmie stahovat cez explorer :!:

Re: Server

Marian Simo napsal:
Boby ja viem, ze download manazerom to ide rychlejsie. Avsak ked ma niekto 33,6 kbit/s dialup a tym sa pripoji na download s pouzitim download manazera s 20 vlaknami tak to vzdy vypada tak, ze 1 vlakno taha 2 kB/sec a zvysok stagnuje na 0 kB/sec a iba blokuje pripojenie inym. Server podporuje resume, cize ked to padne da sa pokracovat od miesta padu. Toto obmedzenie je aj proti borcom, ktori si daju stahovat 30 veci naraz - potom si okrem neho najblizsie 3 hodiny nebude moct stiahnut nikdo nic. Ten, kto ma broadband pripojenie ma niekolko megove subory stiahnute za par sekund, modemisti to maju tazsie. Ale resume to isti - ibaze sa nesmie stahovat cez explorer :!:

No a o tom to je, ještě že většina lidí je slušných.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře