Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ppoollll napsal:Boby
Dotyčná hláška je přeložena už 3/4 roku (v předešlé zveřejněné verzi na jaře 2004) a to že to dělá problémy v ConBuilderu vyplavalo na povrch až teď. Vzhledem k tomuto problému jsme se na slezině dohodli na navrácení původního textu. Toto ale nebudu řešit teď hned ale až za pár dní - nevadilo to nikomu dost dlouho. Ještě si totiž chci ujasnit s Ondrou Janišem pár termínů okolo brzd. Až to dořešíme tak pak bude update překladů.
Martens napsal:Tím to nebude, není to case sensitive.....Boby napsal:Zkontroluj ještě malá a velká písmena např cd Cd.
Amazon napsal:Ahoj, mám dotaz co znamená přípona .asv, mám ve složce aktivit dva soubory 263zpoždění.asv a náročná služba.asv
Ppoollll napsal:Amazon
ASV soubory, řečeno jednoduše, jsou pracovní soubory editoru úkolů. Slouží pak k "rychlejší" práci vlastního editoru. K vlastnímu úkolu do APK archivu přibalovány nejsou a pokud je někdo smaže tak to ničemu nevadí. Editor úkolu si je v případě potřeby vytvoří znovu.
All
Na slezině jsem se Zbyňkem vyřešil přístup na slovenský server takže aktualizace vozového parku bude již na mém serveru rychlejší/častější. V tomto okamžiku jsou oba servery prakticky totožné co se týče vozového parku šířeného s tratí na DVD.
Marian Simo napsal:Boby to obmedzenie downloadov je preto, aby si mohlo viacej ludi stiahnut veci naraz. Pretoze na server chodia borci s download manazermi, ktore bombarduju server aj s 20 pripojeniami naraz. Toto samozrejme neumerne zatazuje server a blokuje to pripojenie dalsich ludi. Preto je tam to obmedzenie. Nakolko na servri prevadzkujem aj dalsie veci, ktore maju prioritu pretoze zarabaju na prevadzku servera, tak FTP je pustene iba tak, aby neblokovalo tento zvysok.![]()
Bohužel již asi dva dny nejde z vašich stránek nic stáhnout.Mužete prosím oznámit až bude možno opět stahovat?Zbyněk Šemora napsal:Náhodou jsem narazail na chybu, která vznikla po aktualizaci 41 zkrácením šturcových kolejí v ČT u Náročné služby 8, kde by aktivita byla hratelná jen po Českou Třebovou, ze šturcu by nebylo možné aktivovat otočný bod.
Zde je tato aktivita po opravě Paths a přepočítání.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/zs_01_narocna_sluzba.apk
mašinka napsal:Bohužel již asi dva dny nejde z vašich stránek nic stáhnout.Mužete prosím oznámit až bude možno opět stahovat?
Marian Simo napsal:Boby ja viem, ze download manazerom to ide rychlejsie. Avsak ked ma niekto 33,6 kbit/s dialup a tym sa pripoji na download s pouzitim download manazera s 20 vlaknami tak to vzdy vypada tak, ze 1 vlakno taha 2 kB/sec a zvysok stagnuje na 0 kB/sec a iba blokuje pripojenie inym. Server podporuje resume, cize ked to padne da sa pokracovat od miesta padu. Toto obmedzenie je aj proti borcom, ktori si daju stahovat 30 veci naraz - potom si okrem neho najblizsie 3 hodiny nebude moct stiahnut nikdo nic. Ten, kto ma broadband pripojenie ma niekolko megove subory stiahnute za par sekund, modemisti to maju tazsie. Ale resume to isti - ibaze sa nesmie stahovat cez explorer :!: