Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zítra se jede na slezinu a já bych úplně zapomněl nakopírovat aktualizaci 41bptrat :cry: Už to tam teče a s mým připojením to bude za půl hoďky (7,3MB). Pak dám echo do příslušné rubriky.
Jedná se o vylepšení a prodloužení peronů v ČT, chybějící brány TV v Pardubicích a Chocni. Také jsem si trochu pohrál s kolejemi vlečky v Kostěnicích.
Ppoolllovi předám soubory k downloadům zítra, nebo mu to pošlu souhrně opět na DVD. To mi připadá jednodužší.

Já mám nyní starosti se stěhováním, aktuálně s vyjednáváním nových prostorů. Už to vypadá slibně, bezdomovcem opět snad nebudu. Za 10 let se už stěhuji po čtvrté, ale nyní je to nejnapínavější. Vietnamci se nám tu dost rozmnožili a zabrali v Hustopečích asi 15 velkých obchodů a opravdu už nebylo kam jít. Naštěstí jdu opět do lepší pozice, obchod budu mít u hlavní silnice na Bratislavské ulici hned za světelnou křižovatkou. (pro ty, kteří jezdí pro DVD osobně) Po přestěhování budu moci v klidu stavět koleje své trati dál.

Po nahrání aktualizace c.41 mi MSTS hlásí Inicializace terénu selhala ! Předtím bylo vše OK, poraďte mi, prosím, co s tím mám dělat. Díky

Jinak archiv rozbalte a nakopírujte do Breclav - Praha a samozřejmě přepsat vše. Jinak jsem jinde žádné nové datum mezi 10. a 18.1. žádný změněný soubor nenašel, tak by to mělo fungovat.

Zbyněk Šemora napsal:
Jinak archiv rozbalte a nakopírujte do Breclav - Praha a samozřejmě přepsat vše. Jinak jsem jinde žádné nové datum mezi 10. a 18.1. žádný změněný soubor nenašel, tak by to mělo fungovat.
Dobrý večer, už to chodí. milo

spadl mi kámen ze srdce, mohu jít spát, dobrou noc.
Opravená instalace 41bptrat bude dokopírována asi za 25 minut. Pak můžete stahovat, kdo ještě tak neučinil.

Tubak napsal:
Přátelé poraďte mi prosím někdo. Dneska jsem si kompletně přeinstalovat MSTS, natáhl do něj nový trainset od Zbyňka Šemory i poslední balík aktivit, které by už měly vycházet z nového značení. Potud bylo vše OK, pak jsem tam doplnil ještě jednu cizí aktivitu (BBK2), upravil jsme si příslušné consisty Conbuilderem, změnil jsem i ".act", takže vše chodí jak má, jen po startu MSTS mi to vyhodí několik klasických okýnek o chybějících souborech v Traisetu, které se vztahují právě k té aktivitě BBK2. Ta ale normánlě a bez problémů šlape, takže by v ní nic chybět nemělo. Co mám kde ještě přepsat?? Už fakt nevím, kde dělám chybu. Díky... :?:

Zkontroluj ještě malá a velká písmena např cd Cd.

Boby :
dík, ale myslím, že v tomhle to fakt nebude. Ty chybové hlášky se týkají eng a wag souborů podle starého značení trainsetu. Navíc, kdyby tam fakt něco chybělo, tak se ta aktivita vůbec nerozběhne, teda, aspoň myslím...

Tubak napsal:
Boby :
dík, ale myslím, že v tomhle to fakt nebude. Ty chybové hlášky se týkají eng a wag souborů podle starého značení trainsetu. Navíc, kdyby tam fakt něco chybělo, tak se ta aktivita vůbec nerozběhne, teda, aspoň myslím...

No to je právě ono. Pokud ScanCon, příp. jiný program nehlásí chyby, tak je vše vpořádku. Po odklikání se aktivita normálně rozeběhne. MSTS by vlastně ani velká a malá písmena neměl rozlišovat. Ale někdy mu to vadí.
Pokud máš problém ve značení eng a wag, tak by to muselo být jedině v ostatním traffic. Jinak se zase opět rozběhne, před setkáním s příslušnou soupravou řve znova, odklikáš a buď to zvládne, nebo slítne. Player trafic máš ok, jinak by si aktivitu vůbec nerozjel. Jinými slovy, aktivitu tímto způsobem rozjedeš, ale korektně ti fungovat nebude. Takže to stejně budeš muset opravit buď podle svého, nebo Zbyňkova trainsetu.

Boby napsal:
Tubak napsal:
Boby :

No to je právě ono. Pokud ScanCon, příp. jiný program nehlásí chyby, tak je vše vpořádku. Po odklikání se aktivita normálně rozeběhne. MSTS by vlastně ani velká a malá písmena neměl rozlišovat. Ale někdy mu to vadí.
Pokud máš problém ve značení eng a wag, tak by to muselo být jedině v ostatním traffic. Jinak se zase opět rozběhne, před setkáním s příslušnou soupravou řve znova, odklikáš a buď to zvládne, nebo slítne. Player trafic máš ok, jinak by si aktivitu vůbec nerozjel. Jinými slovy, aktivitu tímto způsobem rozjedeš, ale korektně ti fungovat nebude. Takže to stejně budeš muset opravit buď podle svého, nebo Zbyňkova trainsetu.

Možná při hledání zkusit i následující.....při překladu MSTS do češtiny se přeložil i tech Loose consist. na Chybějící soubor se soupravou či tak nějak....no a pak už to ConBuilder není schopen otestovat, takže nezbude, než projít ručně konkrétní act soubor...

To Martens:
Právě proto, kromě jiných důvodů nepoužívám ConBuilder. Nemám s ním dobré zkušenosti. Možná nové verze už jsou v pohodě.
Používám ScanCon, nyní už v_2.0 a můžu prohlásit, že i když je to beta tak je naprosto bezproblémový.
Jen tak naokraj pokud vím, tak žádná verze češtiny nepřepisuje loose consist! Leda bys měl nějakou o které nevím.

GLOBAL

Dobré dopoledne, pánové můžete mně poslat na karlecj@seznam.cz zaslat GLOBAL, mám poškozen disk č. 1. Děkuji Jezdím občas po trávě, bez trolejí a možná ještě bez nějakých objektů.[/b]

Naposled editoval moderátor:
Re: GLOBAL

alcapone napsal:
Dobré dopoledne, pánové můžete mně poslat na karlecj@seznam.cz zaslat GLOBAL, mám poškozen disk č. 1. Děkuji Jezdím občas po trávě, bez trolejí a možná ještě bez nějakých objektů.[/b]

No co o to, poslat bych ho poslal, ale už není originální.....to Ti spíš udělám kopii disku 1 a pošlu poštou......

Boby

Dotyčná hláška je přeložena už 3/4 roku (v předešlé zveřejněné verzi na jaře 2004) a to že to dělá problémy v ConBuilderu vyplavalo na povrch až teď. Vzhledem k tomuto problému jsme se na slezině dohodli na navrácení původního textu. Toto ale nebudu řešit teď hned ale až za pár dní - nevadilo to nikomu dost dlouho. Ještě si totiž chci ujasnit s Ondrou Janišem pár termínů okolo brzd. Až to dořešíme tak pak bude update překladů.

Martens napsal:
alcapone napsal:

No co o to, poslat bych ho poslal, ale už není originální.....to Ti spíš udělám kopii disku 1 a pošlu poštou......

Ten mně pošle Jirka S. Jenom než to dojde, to bude stačit, odklepávat hlášky, když zrovna potřebuju brzdit, to není sranda.

alcapone napsal:
Martens napsal:
alcapone napsal:

Ten mně pošle Jirka S. Jenom než to dojde, to bude stačit, odklepávat hlášky, když zrovna potřebuju brzdit, to není sranda.

Koukal jsem se, tak můj global má rozbalený 20 MB....to asi nebude na mail......

Martens napsal:
alcapone napsal:
Martens napsal:
alcapone napsal:

Koukal jsem se, tak můj global má rozbalený 20 MB....to asi nebude na mail......

Leda napsat, které objekty chybí, něco v SHAPES a něcov GLOBALU, teď si nejsem jist, jde hlavně o koleje a trolej

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře