G
Guest
Host
Zkoušel jsem 121006 a 151001 v Ústí n.O. a Třebovicích, kde nešla ani jedna, potom 363070 z Dlouhé do Brna v pohodě a z Brna do ČT ani náhodou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:..nejen uzlové stanice se snažím dělat v reálných souřadnicích, tak kdybych to propojil přes Přerov do Břeclavi, tak by km měly vycházet. Horší to bude trefit se výškově. Proto budu potřebovat nadm. výšky jednotlivých stanic a poměrně je přepočítat tak, aby to vyšlo. Potom je to reálné. Nemá někdo tip, kde by se tyhle informace daly sehnat? Abych pak někdy v budoucnu nemusel z rovinaté trati Přerov - Břeclav dělat Semmering. (ale to je ještě hodně daleko)
Ohledně PaV, říkal, že mnoho objektů pro 010 má, ale např. nádraží v ČT mi slíbil před půlrokem, že to do týdne pošle. Asi to budu muset ještě jednou nafotit a zadat nějakému šikovnému modeláři k výrobě. Tam nádraží musí být original.
Zbyněk Šemora napsal:...pan Novák mi tu stále komolí mé jméno, nevím jestli úmyslně???
P.Šemora,moc se omlouvám,není to úmyslně,mám známého podobného jména a tak automaticky píšu v jméně písmeno B.Kdybyste mě neupozornil,psal bych to stále.Ještě jednou se omlouvám a vysnažím se dát příště větší pozor.![]()