Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martens: stránky Filipa Havla jsou první na které se dívám, když hledám nějaký model, ale tyto se tam neurodily. Nenašel jsem je ani na žádných českých, slovenských a mně známých zahraničních stránkách.

Re: Aktivita Sp 1688

Omlouvám se za to zdržení, ale byl jsem "mimo dosah".
T napsal:
All.
Aktivitu jsem si otestoval a včera zcela bez potíží projel.Je však pravda,že MirekM používá v označení con,pat,srv symboly,kterých bych se jednoznačně vyvaroval.Já jsem si vše přejmenoval dle svého systému a je to v pohodě.Je pravda,že třeba stojící consisty v Brně hl.n. bych řešil spíše jako traffic a přidržel bych je tam servisem od Ppoollla,aby za nějaký ten čas zmizely,ale jinak je to dobrý.T
Před tím přejmenováním to nešlo? Jsem zvyklý že na netu by se mělo takhle zjednodušovat (znaky, tagy atd.) kvůli Mozille, Linuxu apod., ale myslel jsem si, že Windousy si s Windousy budou rozumět. Teď už se pomalu připravuje náprava.

Nezobrazující se objekty

Píši již poněkolikáté ale ještě jsem nedostal odpověď.Může mi prosím někdo poradit.V aktivitě Pendolíno a Comenius se mi nezobrazují nádraží a zastávky.Pouze jen v těchto aktivitách.V ostatních to jde dobře.Na náražích a zastávkách stojí lidé,ale peróny a nádraží tam nejsou. :mad:

Naposled editoval moderátor:
Mate prosim nekdo poneti, kde by se dal sehnat vuz mav_apmz-avmz? Diky!

mav_apmz-avmz

Tento vůz je možné nalézt v balíčku mavpack.exe na Radových stránkách.Jeho velikost je něco okolo 12 MB(http://rado.msts.cz/).

Zdar chlapí.Schází mi při ativitě BEM soubor common.snd/CD363/cd162eng.sms a sndelok/363eng.sms.Nevíte co s tím už nevím odkud a co kam zkopírovat.Dík :roll:

CFR pack

Pořád nějak nemůžu narazit na CFR pack. Nemohl byste mi, prosím, někdo napovědět? Díky.

To Poison : Stáhni si ze stránek dejv.msts.cz pack sndelok a tam jsou soubory 162cab.sms a 162eng.sms......doporuřuji se tady držet dejvova pojmenování, neb zvuky u 162 jsou zřejmě stejné jak v ZSSK tak v ČD verzi......takže si ve svém eng souboru přejmenuj cd162eng.sms a cd162cab.sms na výše uvedené.

CFRpack

To Sponka.

Tyto vozy se dají nalézt v mém trainsetu.Bohužel jsem nenašel,kde jsem je stáhnul a celý soubor má 9 MB.Mohu je zaslat......Můj mail je tomas.ts@tiscali.cz.

No, nejlepší by bylo někde vystavit celý trainset. Nevím, jak vy, ale já radši budu stahovat 50MB (přes noc :P) v kuse, než to hledat po soubůrkách a pak to ještě všechno přejmenovávat!!!
Tvorba aktivit se pozastavuje, dokud nedám všechny vlaky dohromady.

Kde najdu tyto vozy?
csd_vagRt
mav_Apmz-Avmz
cd_362
cd_460\: CD_460083p, CD_063_A
csd_555

MirekM: má to jednu chybičku ... ten trainset nemá 50MB. V trainsetu p. Šemory jsou jen některé vozy a i tak to zabírá celé CD. A to nemluvě o tom, že existují ještě spousty dalších modelů a ještě více skinů, takže velikost takového trainsetu jde do řádu GB. Ale pokud ti tento argument nestačí, můžeš někde sehnat webový hosting (který samo nebude zadarmo) a souhlasy všech autorů a pusť se do toho ...

Rychlostniky

Chtěl jsem se zeptat pana Šemory, jestli časem neuvažuje, že by podél trati rozmístil rychlostníky pro vlaky se šestinápravovými vozidly.

Dejv: Já myslím pouze vlaky použité pro Šemorovy úkoly (aktivity). Teď jich totiž hodně přibylo se vstupem na "sever". Já bych to řešil vydáním jednorázového "trainsetu_ss".
Sponka: To jsou ty kulaté?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře