Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mates.zscs napsal:ja by som teoreticky ohol nafotit ten cab aj zo stativu aj vsetky animacie ale mohlo by to byt az dakedy v maji ... .
vypadá dobře jenom škoda že je dost z boku ale jinak pěknémates.zscs napsal:http://sklad.obrazku.cz/stranka/108985_cab131.JPG.html
tak a je dobojovane
je to moj prvy cab takze nic moc
ale ten mirer bude musiet pockat lebo cisla na textury mi chybaju presnejsie cisla 2 4 7 a tie stierace sa budem snazit upravitMartens napsal:Zařazený stupeň na prvním i druhém díle musíš udělat přesně tak, jak je to děláno na 350 nebo 15x. Tím myslím - postup stejný, jen si textury musíš vyrobit sám.
Ty stěrače nejsou teď vůbec reálné -strašně tam prosvítají ty světlé okraje - stačilo by je opravdu jen trošku ztmavit.
MrMindar napsal:zdravím po dlouhé době jsem se dostal k msts a mám otázku n jaký cab jede lokomotiva zssk 131 nemuzu tento cab nikde nelézt![]()
MrMindar napsal:zdravím po dlouhé době jsem se dostal k msts a mám otázku n jaký cab jede lokomotiva zssk 131 nemuzu tento cab nikde nelézt![]()
V MSTS je ta odbržďovací poloha JÍZDA, poloha jízda je pojmenována NASTAVENO. Jinak ony ty kolonky v F5 nemusí sedět, občas je to přeházené třeba pomocný vzduchojem je někdy pojmenovaný jako brzdové potrubí apod.Martens napsal:Nikde ale nepíšeš, zda jsi brzdil přímočinnou brzdou nebo průběžnou.
Pakliže jsi brzdil průběžnou brzdou - nebude tím, že u ovladače BSE (kterým je řada 131 vybavena) je v poloze JÍZDA udržován v průběžném potrubí nastavený tlak - takže pro odbrzdění musíš nastavit ovladač BSE nastavit do polohy ODBRŽDĚNO (tuším, že je to tak v MSTS nazváno).
Pokud jsi brzdil přímočinnou brzdou - problém bude opravdu asi někde v engu - na to je přímočinná brzda docela elementární na nadefinování.
P.S.: Malý laický dotaz - nemělo by být náhodou v hlavní jímce více než 4 bary?