Omlouvám se, ale i když jsem zde pročítal jednotlivá vlákna asi tři hodiny, nedokázala jsem najít odpověď.
Můj následující problém - mám stažené TGV a dostal jsem chuť projet se v noci. Ač jsem co se týče práce s modelováním, grafikou, absolutní nezkušený nováček, tak postupem času jsem si zkusil nějak poradit.
Můj postup - v TGATool2 si otevřu texturu čelního panelu, hezky tam naskočí, napravo je alfa kanál (nevím co to je, ale tak se to jmenuje
). Dám si editovat obrázek, skočí mi to do Irfanu (nastavil jsem si), ztmavím celý obrázek, aby to vypadalo jako v přítmí, dám uložit, vypnu Irfan - ztmavený obrázek se ocitne v náhledu TGATool. Dám export do ACE (-Trans), označím původní soubor, ono to napíše něco ve stylu, že textury byly nahrány. Soubor otevřu znovu v TGATool a ejhle, textura je stále stejně světlá, žádná změna
V MSTS to samé.
Takže prostě se mi to neuloží a nechápu proč, zkoušel jsem všemožné způsoby a nic, zkoušel jsem dva návody, co jsem našel na internetu (česky, anglicky neumím), nepomohlo, ač jsem to dělal přesně podle nich.
Tak nevím, poradí někdo?
Díky.
Můj následující problém - mám stažené TGV a dostal jsem chuť projet se v noci. Ač jsem co se týče práce s modelováním, grafikou, absolutní nezkušený nováček, tak postupem času jsem si zkusil nějak poradit.
Můj postup - v TGATool2 si otevřu texturu čelního panelu, hezky tam naskočí, napravo je alfa kanál (nevím co to je, ale tak se to jmenuje
Takže prostě se mi to neuloží a nechápu proč, zkoušel jsem všemožné způsoby a nic, zkoušel jsem dva návody, co jsem našel na internetu (česky, anglicky neumím), nepomohlo, ač jsem to dělal přesně podle nich.
Tak nevím, poradí někdo?
Díky.