D
Dominik
Host
LUBOS BALUS napsal:Máš vozidlo v Trainsetu? Mě několikrát pomohlo vozidlo přeinstalovat.
Už jsem to vyřešil,přeinstalací celého TBP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
LUBOS BALUS napsal:Máš vozidlo v Trainsetu? Mě několikrát pomohlo vozidlo přeinstalovat.
Dominik napsal:Zdravím, Nelze přidat vozidlo 810007 (uid:200001) do světa Co teď ? Díky,Dominik
Vrbam napsal:Nevrtal jsi se v S souboru??
Neshoda .con s .eng.Dominik napsal:Ne,nevrtal. Přeinstaloval jsem trainset a s touto chybou prozatím skoncoval
Začni tohle vlákno číst pomalu a pozorně od začátku, jestlipak tady náhodou nenajdeš něco, co by mohlo pasovat k tvému problému.bob57_cz napsal:[quote='Dominik]
Teď se mi objevil zase jiný problém :
Mám trať BP a její všechny aktualizace tratě i transetu.
Vše správně a podle návodu.
I přesto mi MSTS v pražské spojce vyhazuje chyby.
No voláš stále o pomoc. Takže pokud jde o to nahoře, tak radikální rada: Až Zbyněk dokončí podzimní aktualizaci, objednej si CD. Jinak - pokud jsi si jistý, že ti chybí pouze ty soubory, co uvádíš, požádej někoho, kdo má BP v počítači, ať Ti je pošle. Ale není jisté, že když dojedeš do dalšího nádraží a nevyskočí další soubory. Takže raději to CD a vše znovu.Dominik napsal:Teď se mi objevil zase jiný problém :
Mám trať BP a její všechny aktualizace tratě i transetu.
Vše správně a podle návodu.
I přesto mi MSTS v pražské spojce vyhazuje chyby.
Tyto jsem zaznamenal při jízdě z Pha-Vysočan na hlavní nádraží.
op_zed_1.s
NAD_A_1.ace
NAD_A.ace
nadjezd_e.s
Panelak8p_sedy.s
Panelak4p_sedy.s
str_hln_200m.s
NAD_ZED_2.ace
zed_op_kam_100m_r250m.s
zarazadlo_sypane.s
a další...
Většinou selhání s modelem nebo úplně chybí.
Ach jo
Díky,Dominik
Ahoj,Dominik napsal:
radekedar napsal:Ahoj,
prohlíd jsem si ten výpis z TrackReportu a vypadá to, jako by ti někdo vykrad diskAle vážně - nejlepší bude si od pana Šemory objednat DVD a bude po starostech
![]()
No a co ? Upozorňuje tě, že tam máš jednu nebo více chyb a kam uloží report.netsocka napsal:Při spuštění ConBuilderu mi naskočí tahle hláška http://uloz.to/830767/Chyba Con.jpg ??????????????? Za rady předem dík