nevídaná problémová hláška, která vypíná MSTS

Teď se mi objevil zase jiný problém :

Mám trať BP a její všechny aktualizace tratě i transetu.
Vše správně a podle návodu.

I přesto mi MSTS v pražské spojce vyhazuje chyby.

Tyto jsem zaznamenal při jízdě z Pha-Vysočan na hlavní nádraží.

op_zed_1.s
NAD_A_1.ace
NAD_A.ace
nadjezd_e.s
Panelak8p_sedy.s
Panelak4p_sedy.s
str_hln_200m.s
NAD_ZED_2.ace
zed_op_kam_100m_r250m.s
zarazadlo_sypane.s

a další...
Většinou selhání s modelem nebo úplně chybí.

Ach jo :roll:

Díky,Dominik

[quote='Dominik]
I přesto mi MSTS v pražské spojce vyhazuje chyby.[/quote]Začni tohle vlákno číst pomalu a pozorně od začátku, jestlipak tady náhodou nenajdeš něco, co by mohlo pasovat k tvému problému.

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
[quote='Dominik]
Začni tohle vlákno číst pomalu a pozorně od začátku, jestlipak tady náhodou nenajdeš něco, co by mohlo pasovat k tvému problému.
[/quote]

Asi si budu muset pořídit brýle . A nebo jsem napsal u předchozího problému,že jsem přeinstaloval celý TBP od začátku a teď tvrdím,že ho mám aktualizovaný? A nebo HW a OS?

Naposled editoval moderátor:
Dominik napsal:

Tyto jsem zaznamenal při jízdě z Pha-Vysočan na hlavní nádraží.

op_zed_1.s
NAD_A_1.ace
NAD_A.ace
nadjezd_e.s
Panelak8p_sedy.s
Panelak4p_sedy.s
str_hln_200m.s
NAD_ZED_2.ace
zed_op_kam_100m_r250m.s
zarazadlo_sypane.s

a další...
Většinou selhání s modelem nebo úplně chybí.

Ach jo :roll:

Díky,Dominik
No voláš stále o pomoc. Takže pokud jde o to nahoře, tak radikální rada: Až Zbyněk dokončí podzimní aktualizaci, objednej si CD. Jinak - pokud jsi si jistý, že ti chybí pouze ty soubory, co uvádíš, požádej někoho, kdo má BP v počítači, ať Ti je pošle. Ale není jisté, že když dojedeš do dalšího nádraží a nevyskočí další soubory. Takže raději to CD a vše znovu.

Píšeš "vše správně a dle návodu" - no někde chybka byla, nevšiml jsem si, že by ty soubory ještě někdo postrádal.

Není potřeba čekat na další stanici - stačí si stáhnout TrackReport ( http://msts.web2001.cz ) a pustit kontrolu na celou trať.

On je ještě průšvih v tom, že když např nestíhá PC, tak vyskakují hlášky podobného typu. Už jsem se s tím setkal, když jsem např. v aktivitě nasadil hodně vozů (traffic ve stanicích).
S pozdravem Dan.

Dominik napsal:
No to snad není možné:(
Výsledek TrackReportu ZDE
Ahoj,
prohlíd jsem si ten výpis z TrackReportu a vypadá to, jako by ti někdo vykrad disk :D Ale vážně - nejlepší bude si od pana Šemory objednat DVD a bude po starostech ;-)

radekedar napsal:
Ahoj,
prohlíd jsem si ten výpis z TrackReportu a vypadá to, jako by ti někdo vykrad disk :D Ale vážně - nejlepší bude si od pana Šemory objednat DVD a bude po starostech ;-)

Jo, někdy mi to tak také připadalo :rolleyes:. Jasně, objednám si to. Díky za odpovědi.

Dominik

Při spuštění ConBuilderu mi naskočí tahle hláška http://www.kolinskyranzir.wgz.cz/chyba ??????????????? Za rady předem dík

netsocka napsal:
Při spuštění ConBuilderu mi naskočí tahle hláška http://uloz.to/830767/Chyba Con.jpg ??????????????? Za rady předem dík
No a co ? Upozorňuje tě, že tam máš jednu nebo více chyb a kam uloží report.

Back
Nahoře