Nezobrazení tratí.
Zdravím, našel jsem tu toto vlákno a zde to sedne. Včera jsem byl kámošovi instalovat MSTS a narazil jsem na podivnou věc, předem píšu má XP, ale ono to asi stejně bude nekde mezi klávesnicí a židlí.

Věc se má takto. Kdysi jsem mu MSTS instaloval na disk C, (vše ok), kde má internet a ostatní hovadiny... Takže podle rad zde na fóru jsem MSTS odinstaloval, Nahodil instalaci defult simulátoru a dal na disk D, Po spuštění vše v pohodě šlapalo, Poté jsem nainstaloval BP z DVD a šlape taky, pžepsal složky Routes BP a Global BP a nachystal se k instalaci tratí pro X-tracks. Z domu jsem si z mého MSTS zabalil na CD Global pro X-tracks, A tratě k tomuto global, 321, 310 (Opava - Olomouc), Vysočinu, DVK a JZD_760mm. (Každou trať samozřejmě zabalenou zvlášť. U mne jedou bez potíží.) Vše jsem nakopíroval do nově vytvořených složek Rutes a Global a teď se stalo něco co nechápu. Jak trainstore, tak i MSTS našel pouze 2 tratě. 321 a 310. Ostatní tratě tam fyzicky jsou, MSTS i Trainstore je ignoruje, jako by tam nebyly. Zkusil jsem tedy stáhnout DVK znovu z netu, nainstaloval a zase ho..o

Pak už jsem to vzdal a jel domů, ale určutě bych mu to chtěl doinstalovat celé. Nvíte někdo, kde může být zakopaný pes. Jo X-tracks už jsem mu do MSTS neinstaloval, když jsem to kopíroval od sebe.
S pozdravem Dan.