Neznámá loko

BJHawk

Začátečník
Zdravím. Chtěl bych se zeptat zkušených. Ví někdo, co je toto za lokomotivu a kde se dá stáhnout? Často se nachází za Třebušicema ve směru na Chomutov zapřažená za vagony uhlí. 771a31ec062b3213732111b6f734429f.jpg

P.S.: Prosím, berte to s rezervou. Malování v Malování mi nikdy nešlo, hlavně ne když ležím v posteli.

Naposled editoval moderátor:
Je to loko pod označením 37 E určená pre povrchove bane. Celkový výkon 1560 kW. Ma šesť trakčákov každý s výkonom po 260 kW. Jej váha je 150 t. Ma to dva strešné a dva bočné zberače. Bočné sa používajú pri posune pod nakladačmi kde pri nakladaní nemôže biť vedený trolej nad vozňami. Motory sú napájané jednosmerným prúdom 1500 V. Maximálna rýchlosť 65 km/h v prevádzke sa používa 30 km/h .

BJHawk napsal:
dem napsal:

To je škoda. Už teď mně napadá 5 posunovacích aktivit s touto lokomotivou.
Pokud jsme si cokoli od dráhy zamilovali, tak nejkratší cesta vždy byla, postavit tento úsek trati a u kolegů vymodelovat zaslíbené vozidlo.
Budeme se těšit na na nového modeláře.

Naposled editoval moderátor:
Vrbam napsal:
Na http://www.prototypy.cz/ jsou i typáky na řadu 126 (typ 17E).

Ibaže to nie je to čo nakreslil Hawk. 17E je Bo+Bo. A Hawk kreslil Bo+Bo+Bo. A to je rada 37E.

No nejvíc se to podobá 14E. Ale u 27E sem někde čet, že MUS jich má pár v provozu, což by odpovídalo. Ve čtvrtek, až vyležím svoje nachlazení, tak ráno čapnu foťák a cestou do/ze školy to vyblejsknu.

Mapa vyskytu [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img230.imageshack.us/img230/4835/mapamv5.th.jpg[/URL]
satelitni snimek (ten vpavo :)) [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img382.imageshack.us/img382/6170/nahodaqh4.th.jpg[/URL]

BJHawk napsal:
dem napsal:

To je škoda. Už teď mně napadá 5 posunovacích aktivit s touto lokomotivou.
Pokud by ti ten stroj připomínal 14E, tak se s pravděpodobností hraničící s jistototou jedná o 27E jak tady psal Mikulda. A pokud bys na něj vyrazil s foťákem, tak měj nabitou baterku a prázdnou kartu. A čím víc fotek pořídíš, tím větší je šance, že si pro tento stroj napíšeš i nějakou aktivitu (a nejen těch 5 co jsi se zmiňoval o něco výše).

Problém je, že to budu moct vyfotit pouze z vlaku brždícího před/rozjíždějícího se za Třebušicema směrem na Chomutov. A to je pěknej fofr. Navíc proti sluníčku. Ale udělám co můžu. Třeba budem stát na červený zrovna na tom mostu :P

P.S.: Na google jsem našel fotku 26Em, což je to samý (skoro). Podívat se můžete tady

P.S.2: Povedlo se mi najít přesnou fotku, kterou bych udělal i já. Takhle nějak je postavena i za Třebušicema. Tady

P.S.3:Pár stránek s foto 27E. 1., 2., 3.

BJHawk napsal:
Problém je ...
Dnes už bez fototextur modelují snad jen Němci - dokud nebude tato lokomotiva nafotografovaná na textury, v MsTS ji zřejmě neuvidíš. Model samotný je trivka, několik krabic poskládaných dohromady, navíc oba čelní díly jsou identické ;) Fotografie na netu jsou spíše ilustrační., použít na textury se samozřejmě nedají. To samé platí i o fotografii pořízené z jedoucího vlaku :D

:D Asi si někdy udělám dlouhou a neplánovanou přestávku ze školy :D. Eště nikdy jsem ji totiž neviděl stát na zastávce. Už si osnuji plán mého výletu k dolům :).

BJHawk napsal:
:D Asi si někdy udělám dlouhou a neplánovanou přestávku ze školy :D. Eště nikdy jsem ji totiž neviděl stát na zastávce. Už si osnuji plán mého výletu k dolům :).
Takže si vezmi k srdci mé doporučení výše: Nabitá baterka a prázdná karta to jistí. V opačné sestavě je to o ničem. :):):)

Back
Nahoře