Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Nikde.
Pokud jsme si cokoli od dráhy zamilovali, tak nejkratší cesta vždy byla, postavit tento úsek trati a u kolegů vymodelovat zaslíbené vozidlo.BJHawk napsal:dem napsal:Nikde.
To je škoda. Už teď mně napadá 5 posunovacích aktivit s touto lokomotivou.
Vrbam napsal:Na http://www.prototypy.cz/ jsou i typáky na řadu 126 (typ 17E).
dem napsal:A to je rada 37E.
A já zase z okna koukám na 27 Edem napsal:V knihe mám 37E.
Pokud by ti ten stroj připomínal 14E, tak se s pravděpodobností hraničící s jistototou jedná o 27E jak tady psal Mikulda. A pokud bys na něj vyrazil s foťákem, tak měj nabitou baterku a prázdnou kartu. A čím víc fotek pořídíš, tím větší je šance, že si pro tento stroj napíšeš i nějakou aktivitu (a nejen těch 5 co jsi se zmiňoval o něco výše).BJHawk napsal:dem napsal:Nikde.
To je škoda. Už teď mně napadá 5 posunovacích aktivit s touto lokomotivou.
Dnes už bez fototextur modelují snad jen Němci - dokud nebude tato lokomotiva nafotografovaná na textury, v MsTS ji zřejmě neuvidíš. Model samotný je trivka, několik krabic poskládaných dohromady, navíc oba čelní díly jsou identickéBJHawk napsal:Problém je ...
Takže si vezmi k srdci mé doporučení výše: Nabitá baterka a prázdná karta to jistí. V opačné sestavě je to o ničem.BJHawk napsal:Asi si někdy udělám dlouhou a neplánovanou přestávku ze školy
. Eště nikdy jsem ji totiž neviděl stát na zastávce. Už si osnuji plán mého výletu k dolům
.