Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Srandik32 napsal:Zdravím přítomné,
mám menší problém a prosbu.Bohužel mi do věčných lovišť odešlo PC a já po pracné přeinstalaci zjistil že jsem zapoměl zazálohovat jednu aktualizaci
a sice akt.BP 70.1 z 27.3.2006,takže je jasné že už ji bohužel nikde nestáhnu a jelikož v této akt.jsou rychlostníky pro pendolino,tudíž mi při projíždění danými úseky stále vyskakují chybové hlášky což není zrovna nic moc
Proto prosím jestli by se našel někdo a poslal mi emailem chybějící soubory,a sice ve složce Shapes
Děkuji!...
baresm napsal:Zdravím, prosim vás, jak se zastavuje v Kutné Hoře v reálném provozu?
...
V aktualizaci určitě nemohou být starší objekty než máte z minulé verze, to by pak nebyla aktualizace. A pokud se něco náhodou přepíše starším souborem, tak je to z důvodu, že novější byl chybný. Pokud takto někdo budete špekulovat, tak se pak nedivte, že něco nefunguje nebo se chybně zobrazuje.neonxc napsal:Já bych jenom dodal, ať si tu aktualizaci nainstalujete někam separátně a překopírujete pouze inkriminované soubory, jinak se vám přepíší i aktuální objekty za staré. Ale nejspíš to víte a moje rada je bezpředmětná.
Na H.B. zastavuješ až za návěstí zvedněte zběrač.baresm napsal:Zdravím, prosim vás, jak se zastavuje v Kutné Hoře v reálném provozu? Když jedu směrem na Havl. Brod s os. vlakem (363+2vagy), tak zastavím lokomotivou těsně za stahovačkou už na střídavém proudu a nebo se zastavuje před ní ještě na stejnosměru (nechají sí místo na rozjezd), blíže staniční budově?
Předpokládám, že když jedu na Kolín, tak se vždy lokomotivou zastaví až za stahovačkou, že?
Díky za osvětlení![]()
raptor napsal:Srandik32 napsal:Zdravím přítomné,
mám menší problém a prosbu.Bohužel mi do věčných lovišť odešlo PC a já po pracné přeinstalaci zjistil že jsem zapoměl zazálohovat jednu aktualizaci
a sice akt.BP 70.1 z 27.3.2006,takže je jasné že už ji bohužel nikde nestáhnu a jelikož v této akt.jsou rychlostníky pro pendolino,tudíž mi při projíždění danými úseky stále vyskakují chybové hlášky což není zrovna nic moc
Proto prosím jestli by se našel někdo a poslal mi emailem chybějící soubory,a sice ve složce Shapes
Děkuji!...
Ja vám môžem Bp 70.1 poslať, lebo arcivujem všetky aktualizacie akurád od tejto.
PS: potrebujem vašu e-mail adresu.S pozdravom raptor.
VáclavS napsal:Našel jsem Zbyňku 2 malé textové chybičky na Vysočině.
Ve Skleném je jeden název koleje Sklenné a v Ostrově máš měnírnu??? Asi spíš napájecí stanice.
A Ježiškovi si už stihol napísať ?Zbyněk Šemora napsal:Tak to mne spadl kámen ze srdce ... abychom neprošvihli vánoce...
350.009 napsal:Zdravím, Vysočina se velmi povedlaZajel jsem si po ní poprvé se strojem řady 350 a fakt paráda
. Gratuluji k podařené a práci a děkuji za nejlepší vánoční dáreček
.
Chybky: Včera jsem jel ještě aktivitu Os 5905 a za Světlou mi vyskočilo, že příští zastávka Horni cosi . Správně má být Pohleď.
A pak myslím, že z Níhova na Žďár jsou 2 tabulky s koncem perónu (kousek vedle sebe).
Pohleď MSTS neumí. Tak je možné napsat jen Pohled.Swam napsal:Podle mapy a pomůcek GVD 2008/2009 je správně Pohleď. Jinak skvělá práce. Dneska se vrhnu na opravu svých aktivit. Díky za nádherný Vánoční dárek.![]()