Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha archiv #8

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Gajdma napsal:
Adnedz napsal:
Btw - jelikož editor aktivit neovládám, tak doufám, že někdo vytvoří nějakou hezkou aktivitu přes tuto stanici, protože jak vidím tak většina aktivit na této trati se pohybuje někde mezi ČT a Prahou a na Jižní Moravu se zabloudí jen málokdy...
Já budu tvořit novou aktivitu dle GVD 2008/2009,jedná se o takový historický vláček Os 4614/5 LEDNICE.Bude od 11.4. jezdit o víkendech z Brna do Lednice.Toto bude fakt krásné.Máte se na co těšit.Bude to docela zajímavá aktivita,ale více už se dozvíte na mojí stránce.Akorát škoda,že si na ní budete muset chvilku počkat.Tedy BP 82 bude 12.12.,ale aktivita bude nejdřív až koncem ledna.
Tak tahle aktivita již existuje, sice ve starším GVD od Zbyňka Šemory a jmenuje zs_03 Hurvínek a měla by být na DVD s tratí. Takže je zbytečné nosit dříví do lesa a sovy do Atén.....

Sdílím názor s Miranem, nehledě k tomu, že vlak do Lednice má už v novém modelu nádraží Břeclav svůj Pragotron a odjíždí v 8.23 ze své koleje na prodlouženém nástupišti :D

Jinak právě testuji novou aktualizaci a pokud už vše projde, začnu kopírovat na web, kde jsem si musel nechat zvětšit prostor. Naštěstí to funguje rychle.
Aktualizace má pouhých 635 MB.
Brnkačka. :D

Zbyňku, tys tu aktivitu předělal? Když jsem ji hrál naposledy, tak se začínalo v Břeclavi...

Michal napsal:
Zbyňku, tys tu aktivitu předělal? Když jsem ji hrál naposledy, tak se začínalo v Břeclavi...
Pravda, pravda,
po delším usilovném hledámí jsem onen OS 4614/5 LEDNICE našel a skutečně vyjíždí z Brna jako historický vlak do Lednice. Tímto se Gajdmovi omlouvám a jsem zvědav jak se s aktivitou popere. I když to asi nebude žádný problém: OS 4614/5 LEDNICE je asi určen pro rozpálené Brňáky, aby se v Lednici mohli rychle zchladit, protože v úseku Brno - Břeclav nikde nestaví, no a úsek Břeclav - Lednice je zpracován v oné aktivitě zs_03 Hurvínek.

Michal napsal:
Já tedy nevím, ale jet s Hurvínkem 60km/h po koridoru z
Brna do Břeclavi a pak to samé jako moje aktivita, nevím, jestli jako novinka to bude to pravé ořechové. To by spíš bylo zajímavější, když už z Brna udělat zvláštní jízdu a projezdit cestou i zrušené lokálky do Židlochovic a Pohořelic (až bude)

Zbyněk Šemora napsal:
Michal napsal:
Já tedy nevím, ale jet s Hurvínkem 60km/h po koridoru z
Brna do Břeclavi a pak to samé jako moje aktivita, nevím, jestli jako novinka to bude to pravé ořechové. To by spíš bylo zajímavější, když už z Brna udělat zvláštní jízdu a projezdit cestou i zrušené lokálky do Židlochovic a Pohořelic (až bude)
To mě připadá jako dobrý nápad.Lednici udělám,ale kromě toho bych vymyslel fiktivní jízdní řád a udělal bych to,že by první vlak vyjel ráno z Brna,odpoledne by jel opět z Židlochovic do Brna a zpět.A večer by se zas vrátil do Brna.To by byla slušná aktivita.Nasadil bych na to řadu M131 a řadu M286 pro některé vlaky.Ale je to předčasné.Zatím to do plánů na svou stránku dávat nebudu.Ale mohl bych o tom uvažovat.A pak jsem taky uvažoval,že kdyby byla postavená trať Brno-Sokolnice-Telnice,tak bych tam vytvořil aktivitu osobním vlakem z Letovic do Sokolnice.Jezdí jich tam za den plno.:)

Skoro celý den kopíruji aktualizaci BP82 a přes to blbé Ó dvě jsem zatím ve dvou třetinách , tedy chybí dokopírovat asi 200 MB. Hlavně, že se chlubí 8 Mb/s. Doma to mám přes kabelovku a tam jsou mnohem lepší rychlosti na odchozí data i na nejpomalejší připojení. Pokračování večer
Ráno jsem dělal ještě testy a nic nechybí, takže kdo má plně funkční BP81 nebude mít žádný problém. Jen upozorňuji, že všechny aktivity přes Břeclav a na Tišnov je nutné nejprve přesunout a opravit. Moje aktivity jsou už opravené a pokud si nainstalujete balík aktivit, tak poškozené trasy se přepíší. Jen "Test Brno" si musíte odstranit ručně například Activity Moverem. Tato aktivita je už bezpředmětná. V balíku aktivit také budou nové vstupy pro volnou jízdu na nové úseky tratě. Hora, Brod, Žďár a Tišnov. Ale mám pocit, že instalátor aktivit adresáře nejprve vymaže a až potom instaluje aktivity.
Takže platí obecné základní pravidlo. Nejprve zálohovat.

Zbyněk Šemora napsal:
Hlavně, že se chlubí 8 Mb/s.
To máš tak Zbyňku - 8 MB/s jedna informace (jde ovšem jenom o download), rychlost pro upload málokde přesáhne 1MB/s, nejčastěji je to někde na 256 nebo 512 kbps. A to není nikde zmínka o agregaci ....

Jasně, jen jsem Tím chtěl říct, že teď z domova, kde mám jen 2mb odesílám dvakrát rychleji a to 50kB/s. To už ale není O2 s jeho proměnným ADSL, tady to mám stabilní........jen jsem se navečeřel a je to tam.
Ještě tak udělat odkazy a aktualizovat stránky :-)))))
....
Nejsou lidi, právě vyrábím nové nálepky na DVD :-)))))
...
srandičky?
...
Neumíte si představit, jaký je to psychický nápor.

To chce klid.. nikam nespěchat ale nervozita z nedočkavosti je ohromná :D

Zbyněk Šemora: Nevím ale mě osobně je jedno jestli aktualizace bude dnes, zítra, či v pátek ráno večer lebo o nějaký den později hlavní je že bude :wink:
Jinak jak to pujde tak deteriovy poslu nejake fotky z Ladné , na Podivín ztm není čas :( nebo počasí:(
Vohryz

Máš na straánkách překlep u aktualizace... vidoulů , mělo ta být asi viaduktů.

VáclavS napsal:
Máš na straánkách překlep u aktualizace... vidoulů , mělo ta být asi viaduktů.
Máš překlep ve svém příspěvku. Straánkách - by mělo být stránkách. Ta - by mělo být asi tam:D
Ale myslím, že vzhledem k tomu, co je u Zbyňka teď ke stažení, to je nepodstatné.:)

Krásnááááá trať..... Jen se kochám...
Jenom by bylo dobré změnit mapu která zobrazuje vaši trať.... Furt se mi zobrazuje že trať 250 je ještě nepostavená :D

A nechcete od jednoho člověka v jeden den nějak moc věcí najednou? :-)

No jo, už jsem to opravil :-). Tak nějak jaksi už padám na ústa. Kdyby jste viděli jak jsem honil a testoval laminátky se ŽSR. Pořád tam něco zlobilo, až dnes ráno jsem otestoval už stabilní verzi. ŽSR to pak v podvečer rozklonoval na ostatní inventární čísla, ale ne v teple domova, ale někde v Holandsku při čekání na letadlo. A já to až teď zkopíroval, doplnil synchronizované zvuky a několikrát prohnal testem dokud to nebylo bez chybějících souborů. Pak jsem to ještě musel vyzkoušet v MSTS a vrčí to velmi dobře. Tohle bude na DVD a nějaké update pro web vydám co nejdříve.

Pane Šemoro, díky Vám za perfektní práci. Dejte si teď dlouhodobý oddech, protože není nic horšího, než potkat infarkt při koníčku. Pokud Vás příznivci MSTS odpočívat nechají. Při čtení některých příspěvků mám pocit, že se upíšete a nervy potečou dál. Přeji klidné svátky a hodně sil do dalších km.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře