Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Situování návěstidel neřeší předpis, ale norma TNŽ 34 2620 a její doplňující výnosy.Čouda napsal:Samozřejmě umis´tování návěstidel řeší jiný předpis. Přesně nevím který, ael nechalo by se to dohledat pokud by byl zájem.
Taky už jsem na to Zbyňka upozorňoval. Člověk si to tam mastí 120 a kouká - otevřenej přejezd. Už jsem skoro tahal za záchranu350.009 napsal:Já též ze začátku popřeji vše nejlepší do nového i Nového roku 2009.
Při tom bych chtěl požádat zabečováky (až budou v práci samozřejmě), aby se koukli na šraňky ve Svitavách a Rájci - při průjezdu vlaku jsou otevřené. A pokud není upraveno v aktualizaci 82, tak ještě poslat bratry slováky do Levár - tam dokonce i auta jezdí snad 90
.
Ahoj Zbyňku, ne zcela s tebou sohlasím ohl. stmívání já se překlepl, na screenu je 16:40, nicméně i s kompromisem, v 18 hod. už máš tmu jako v pytli a v aktivitě bylo příšeří. On to má dobře vychyzané Jiřík na DVK, tam ty časy sedí. (samozřejmě s určitýma odchalkama)Zbyněk Šemora napsal:Co se týká stmívání, tak v zimě v 16 hodin ještě je světlo a na obrázků se už nepatrně stmívá. Je třeba brát průměr, protože MSTS umí jen jedno nastavení pro každé období.