Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:"Jenom" 2250? Zkušební trať jsem ukládál i s 2418 objekty bez problémů a běhalo to skvěle.
Zrovna na Tebe při stavění vzpomínám, jestli tyto stavby už máš hotové také. A jestli ne, pěkně si mákneš. Pak Ti přeji pevné nervy. Ale Goglovy mapy jsou nyní kvalitnější, než v době nedávné a dá se podle toho držet. Jinak bez modelů náspů a betonových zdí se Rokytka postavit pořádně nedá.Stavitelxx napsal:Jinak stavba Nového spojení včetně odbočky Rokytka mě čeká příští týden a už teď z toho mám neklidné spaní, fakt ti Zbyňku závidím, že už to máš za sebou...
Zbyněk Šemora napsal:...a mám pocit že s MSTS nepohne ani počítač NASA.![]()

Když je tu mrtvo, může to být dobré znamení, že místo marnění času na Fóru lid MSTS jezdí anebo dokonce tvoří.Zbyněk Šemora napsal:Nějak mi připadá, že je všude mrtvo. Jako by všichni podlehli strašáku krize. Nemám v nejbližší době vydat další aktualizaci ? Aby se trochu rozproudila krev?
No to ti tedy Zbyňku pěkně děkuju.Zbyněk Šemora napsal:Ta Rokytka se mi od počátků nelíbila. Ale tenkrát to byl vrchol, co šlo z MSTS kamenů splácat.
Zbyněk Šemora napsal:Stav prací:
Po dokončení podbíjení a rovnání terénu v úseku Předměřice - Smiřice včetně stanice a vleček se postupuje ku Jaroměři. Smiřice - Jaroměř, bylo nutné sklonově přepracovat díky přesnějším podkladům. Naštěstí nepřesnosti do kopce a z kopce se vzájemně vyrušily a v Jaroměři jsem se dostal do původní výšky. Dále je komplet přepracována vlečka v Černožicích a zvládnul jsem ještě náspy a podjezdy ze Smiřic do Černožic. Pokračování dnes.
Sice vegetačně a zástavbově zatím žádné velké změny nejsou, ale vytvarování krajiny je už nebe a dudy. Snad rozdíl každý na první pohled pozná. Jinak jsem se zamotal ve Smiřicích, protože jak na Googlovi, tak na www.mapy.cz jsou hodně staré mapy. Moje video je z léta 2006 a Smiřice jsou na koleje o hodně chudší než na těchto mapách. Téměř mne to zmátlo a už jsem chtěl přidávat do stanice další výhybky.
Až dopodbíjím HK - Jaroměř, víc zalesním krajinu, doplním nějaké baráky a mohl bych konečně položit koleje mezi Osekem a Hradcem.