Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha archiv #8

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Nemůžeš vyrobit Trainset BP pouze z aktualizací. To nejde. Jedině si vozidla postupně postahovat tady: msts.sinus.cz a pak si stahovat aktualizace. Ale, jak psal Zbyněk, ty aktualizace už nejdou nainstalovat, protože se některé lokomotivy a vozy na internetu již nevyskytují. Doporučím si objednat DVD s tratí a trainsetem. Je to opravdu hezká a kvalitní trať a máš to i s vozidly. Pokud jsi si koupil trať 321 tak určitě nebudeš litovat peněz za Zbyňkovu trať.

Zbyněk: neuvažujete o smazání starých bezpředmětných aktualizací Trainsetu z vašich stránek? Nechal bych tam pouze podporu rok zpět. Ten Trainset je takto již opravdu neaktualizovatelný.

ja trat mam ale asi iba daku zakladnu verziu a nejde naistalovat asi v polke zacne vypisovat dake blbosti a naskoci : ignorovat prerusit a storno a takto to musim ignorovat asi hodinu

o to větší důvod k jejímu ofic. objednání - víc to radši rozšiřovat nebudu

Není lepší. Nemám tam tolik nádražních hlášení a kilometricky je moje trať o nějakou stovku km kratší.
Pokud laicky porovnám, Martinova trať je stavěná pro širší obecenstvo, kteří tratě znají z vlaku. Můžete jet od Čopu až do Prahy, všude to má celkem zastavěné a nikde to nebudí dojem holé louky. (kromě tratí ve výstavbě). Moje trať je spíš pro fíry. Hlavní důraz kladu na správné sklony a poloměry oblouků. Okolní krajinu se nesnažím dodělávat za každou cenu a mám místa, kde je hlavně na zástavbě domů ještě hodně práce. Také se na rozdíl od jiných stavitelů tolik nepiplám se všelijakými detaily na krajině, jako letadélka, práce na polích a jiné věci. Ale neříkám, že to někdy v budoucnu nemusí být. Pro dodělávky je vždy prostor. Pro mě je priorita správně položené koleje.

prosim vas este mi poradte vimazal som vsetky vlaky co som mal cely trainset a teraz mi vipisuje ze chybaju co mam robit ? nechcem abi to vypisovala , a ospravedlnte gramatiku

Tak potom si ještě promaž složku Consists a už to nebude hlásit nic, ale také nebude čím jezdit.

j tiez ma to napadlo ,ja si stahujem vsetko s msts.sinus.cz uplne vsetko a ked to stiahnem tak si mozem stahovat updaty ?

Ano, v podstatě by to tak mělo fungovat, ale některé linky jsou mrtvé. To poznáš, až budeš instalovat Update 6 až 7. Není opravdu lepší si to DVD objednat?

Zbyňku, neplánujete lokální aktualizaci v prostoru Horní Počernice? :D :D

proč Horní ?? - pokud myslím na to co Ty, tak by to měli být Dolní, ale trať je příliš daleko...bohužel

Venny napsal:
Zbyňku, neplánujete lokální aktualizaci v prostoru Horní Počernice? :D :D
To je naplánováno už dávno a je to v pořadí. Když nejsou lidi, tak to trvá déle. Jo kdyby nějaký modelář začal do Počernic o 106 modelovat nějaké domečky, asi bych priority musel přehodnotit. Zatím ještě nemám propojeno přes Chlumec. Reinstaloval jsem počítač a vyskytly se nějaké problémy. Ale MSTS už mám připraveno. Ještě ale musím doinstalovat trenažér na kolo (i to byl důvod reinstalace, přestalo mi tam běžet video)a Pinacle Studio. Poslední dvě položky. A pak hurá na Chlumecko. Honza Švec na to už čeká.

prosim vas nainstaloval som trat BP ale bez vozidiel lebo mam vozidla s msts.sinus ale teraz ked spoustam tak mi hlasi u kazdeho vozu chybu musim odinstalovat trat 321 ?

Lokotrain: mě by spíš zajímalo, kde nebo jak jsi trať získal, že jsi musel stahovat neaktuální trainset ze sinusu? Kdyby sis přečetl readme z trati BP, tak bys věděl, že se BP a trať321 nedají spouštět dohromady.

P.S.: Pokud máš trať BP nelegálně, tak na nějakou podporu z naší strany můžeš rychle zapomenout!

trať BP mi nainsaloval jeden pan z originalneho CD ,ja som tu trat nestahoval ani neviem ci sa stiahnut da kebyze zarabam peniaze tak by som si trat kupil ale pred nedavnom som si kupil trat 321 mal som sa rozhodnut ci chcem BP alebo 321 tak som chcel 321 lebo som vedel ze znamy ma trat BP a ze mi ju nainstaluje tak dufam ze to neni nelegalne ja nechcem nikoho o peniaze oberat .Ten pan tu bol dnes a trainset zo sinusu som stahoval vcera .

Stačí se podívat na homepage tratě:
http://www.semora.cz/msts/
A dočteš se, že:
Upozornění: Tuhle trať pro MSTS je možné získat výhradně objednávkou nebo osobním odběrem v naší prodejně.

lokotrain napsal:
trať BP mi nainsaloval jeden pan z originalneho CD ,ja som tu trat nestahoval ani neviem ci sa stiahnut da kebyze zarabam peniaze tak by som si trat kupil ale pred nedavnom som si kupil trat 321 mal som sa rozhodnut ci chcem BP alebo 321 tak som chcel 321 lebo som vedel ze znamy ma trat BP a ze mi ju nainstaluje tak dufam ze to neni nelegalne ja nechcem nikoho o peniaze oberat .Ten pan tu bol dnes a trainset zo sinusu som stahoval vcera .
Tak to budeš muset hledat podporu a radu u toho pána co ti trať BP nainstaloval. Tady bohužel nikoliv.

lokotrain napsal:
....Ten pan tu bol dnes a trainset zo sinusu som stahoval vcera .
Pokud ten kamarád nemá aktuální nebo alespoň vánoční DVD s touto tratí, tak Trainset dohromady nikdy nedáte, pokud začínáte na MSTS Sinus. Jedině snad přes několik známých a ještě s pevnými nervy.

ok najlepsie bude ked vas posluchcnem a nasetrim si na original verziu so vsetkym ,ale aj tak vam dakujem ze ste mi pomahali

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře