Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Toto je bohužek úplně normální jev v aktivitách s hustějším provozem. Ve skutečnosti by jsi to Pnedolíno brzdil, ale pokud máš 5 minut sekyru a jsi v místech, kde se ti objevi za prdelí traffic ovládaný PC a je situace, že mezi hráčem a traffic PC není návěstidlo, tak ti vyblokuje cestu, a ještě to do tebe bez skrupulí našije, aniž by brzdil. Prostě takový fira páchající kamikaze.Adnedz napsal:Jedu si takhle osobákem 4625 z Tišnova do Břeclavi (v aktivitě poi_os4625 z tkanlokopage.ic.cz) přibržďuju na šedesátku před Šakvicema a zezadu do mě vletí Pendolino. Je pravda že jsem měl menší zpoždění, ale pět minut není až tak hrozných. Každopádně je možné, aby se tohleto stalo?)
http://www.postimage.org/gx2kNT9i.jpg
V MSTS pět minut je až moc velké zpoždění.A možné to je to pendolíno tě asi mělo někde předjíždět.Adnedz napsal:Jedu si takhle osobákem 4625 z Tišnova do Břeclavi (v aktivitě poi_os4625 z tkanlokopage.ic.cz) přibržďuju na šedesátku před Šakvicema a zezadu do mě vletí Pendolino. Je pravda že jsem měl menší zpoždění, ale pět minut není až tak hrozných. Každopádně je možné, aby se tohleto stalo?)
Snad jsi si přečetl na webu autora v oddíle aktualizací následující odstavec. Cituji: "Technická podpora v podobě aktualizací zajištěna rok zpět. Starší aktualizace budou postupně odstraňovány, proto si trať pravidelně aktualizujte a zálohujte." Tvé DVD je více než dva roky staré, takže se ani na autora nemůžeš zlobit, jedině sám na sebe. Aktualizace 76 až 79 mají bratru 647 MB dat, takže o nějakém posílání na mail si můžeš nechat pouze zdát....122 030-0 napsal:Semora: Mam dvd s verzi 75.1 12.12.06, neni duvod si kupovat nove dvd kdyz jej mam, samo nez jsem to smazal jsem si myslel, ale nepresvedcil, ze dotycne aktualizace jsou na vasem serveru. Proto zadam, zda-li by se nenasli nekde aktualizace 76-79, tenkrat jich slo stahnout hodne, pak jich bylo mene, no a ted jsou tam jen 5 aktualizaci. Nechci toho moc, je jasny kdybych mel aktualizace trebas 51 a vyse tak by bylo vhodne koupit nove dvd, ale takhle?
122 030-0 napsal:Ano nejsem debilni, donedavna to tam bylo a ted to tam neni, ano je to moje chyba, ze jsem si to nevypalil ci nepresvedcil jak je to s temi aktualizacemi, tudiz mam tri moznosti a to koupe noveho (coz jako se mi nechce), pak ze mi to nekdo preposle pomoci internetovych schranek a nebo se vykaslat na DVD BP.... .
Trainset se da nastesti stahnout, ale ty aktualizace uz ne. V kazdem pripade snad se nekdo ozve, predem dekuji.Richard napsal:122 030-0 napsal:Ano nejsem debilni, donedavna to tam bylo a ted to tam neni, ano je to moje chyba, ze jsem si to nevypalil ci nepresvedcil jak je to s temi aktualizacemi, tudiz mam tri moznosti a to koupe noveho (coz jako se mi nechce), pak ze mi to nekdo preposle pomoci internetovych schranek a nebo se vykaslat na DVD BP.... .
Já si myslím, že nové DVD není až tak drahé ... A hrát MSTS bez Tratě BP by asi bylo složité, už kvůli trainsetu, který jinak člověk nesloží a také samozřejmě obsahuje unikátní trať jaké se nemůže rovnat žádná z jiná česká ani zahraniční.
Richard napsal:122 030-0 napsal:Ano nejsem debilni, donedavna to tam bylo a ted to tam neni, ano je to moje chyba, ze jsem si to nevypalil ci nepresvedcil jak je to s temi aktualizacemi, tudiz mam tri moznosti a to koupe noveho (coz jako se mi nechce), pak ze mi to nekdo preposle pomoci internetovych schranek a nebo se vykaslat na DVD BP.... .
Já si myslím, že nové DVD není až tak drahé ... A hrát MSTS bez Tratě BP by asi bylo složité, už kvůli trainsetu, který jinak člověk nesloží a také samozřejmě obsahuje unikátní trať jaké se nemůže rovnat žádná z jiná česká ani zahraniční.
Mirda napsal:A pak to pane 122 030-0 skutečně zahodíte i s počítačem, protože bude tak zaneřáděnej, že slimák bude rychlíkem. Vytáhněte s peněženky pár stovek, nainstalujte dvě DVD a užívejte si! Přeji mnoho km pohodové jízdy.