RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
Zbyňku, ale přesně takto potom vznikají zcela zbytečné flame ..... a že nejde o omyl jsou ty smajlíky za Tvou reakcí na Vrbama .... někdo napíše "slušně" a myslí tím "srozumitelně" .... a není to o malých nepřesnostech v příspěvcích, ale o zcela odlišném významu .... je to jako bych řekl kolo a myslel tím kamion - taková drobnost.... bohužel .....
Možná by stálo za to popravit slepici, upéct kamion a vyprat si košili .... pardon za drobnou nepřesnost v příspěvku.... vlastně jsem myslel zpomalit tempo (nejde přece o život), vytáhnout kolo a vyvětrat si hlavu, dokud je hezky ....
Zbyněk Šemora napsal:Ano, doslovně slušně jsi to napsal, ale já myslel slušně jako srozumitelně. Nejprve to vyznělo, jako bych měl všechny konce tratí špatně, nyní jsi to upřesnil na HB, ale stále nevím, co konkrétně po mě vlastně chceš. Kolej směr Jihlava, nebo Pardubice po smyčce nebo protáhnout trať od tunelu.Vrbam napsal:Zbyněk Šemora napsal:A co tak místo výkřiků na fóru napsat nějaký slušný soukromý email, ...
Bylo to napsáno slušně, tak co chceš víc?
Zbyňku občas tě nechápu.
Jestli mě nechápeš, poradím Ti. Postav nějakou velkou trať, dej to mezi uživatele a vyslechni si milión připomínek a návrhů. To je takový psychický tlak, že by s pracemi člověk musel opravdu praštit a všeho nechat. Jenomže mě stavění zatím baví, aktualizace bude brzy, tak snad bych mohl mít nárok na trochu tolerance za sem tam nějakou nepřesnost v příspěvcích.
Zbyňku, ale přesně takto potom vznikají zcela zbytečné flame ..... a že nejde o omyl jsou ty smajlíky za Tvou reakcí na Vrbama .... někdo napíše "slušně" a myslí tím "srozumitelně" .... a není to o malých nepřesnostech v příspěvcích, ale o zcela odlišném významu .... je to jako bych řekl kolo a myslel tím kamion - taková drobnost.... bohužel .....
Možná by stálo za to popravit slepici, upéct kamion a vyprat si košili .... pardon za drobnou nepřesnost v příspěvku.... vlastně jsem myslel zpomalit tempo (nejde přece o život), vytáhnout kolo a vyvětrat si hlavu, dokud je hezky ....