Stavitelxx
Průvodčí
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Já jel zkušební jízdu přes Svinov předevčírem a žádný problém s padáním MSTS nebyl...
No kdo ví Kubo, třeba jednou Vídeň v MSTS bude
Teď jsem to psal, kdyby třeba někdo chtěl v aktivitě vytvořit nějaký traffic vlak odjíždějící z Břeclavi směrem na Vídeň, tak aby ho poslal na levou kolej
I když je to celkem jedno, já když jel naposledy vlakem do Vídně, tak jel z Břeclavi po pravé koleji až někam za Hohenau, teprve potom ho šoupli na levou.
Taky Vám ještě doporučuji, abyste přes Břeclav zatím žádné aktivity nedělali, budu ji celou předělávat (modernizovat).
Akorát nevím kdy, nejdříve musí zmizet sníh, abych to tam mohl jet nafotit...
Javim napsal:Tak jsem to ještě trochu testoval a i ve mnou narychlo udělané aktivitě to při přijezdu na Svinov letí (na směru nezáleží) ... vždy to jde do kolen při přiblížení se k nástupišti tak na 10m a to stylem černá obrazovka a selký zvuk a potom zpráva o selhání a zda to chci poslat MS ...Stavitelxx napsal:..., tak mi prosím napište, které zimní textury v trati chybí.
Já jel zkušební jízdu přes Svinov předevčírem a žádný problém s padáním MSTS nebyl...
No kdo ví Kubo, třeba jednou Vídeň v MSTS bude
I když je to celkem jedno, já když jel naposledy vlakem do Vídně, tak jel z Břeclavi po pravé koleji až někam za Hohenau, teprve potom ho šoupli na levou.
Taky Vám ještě doporučuji, abyste přes Břeclav zatím žádné aktivity nedělali, budu ji celou předělávat (modernizovat).
Akorát nevím kdy, nejdříve musí zmizet sníh, abych to tam mohl jet nafotit...
Naposled editoval moderátor: