Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Mám stejný problém, ale soubory pro Olomouc a Žilinu jsem nenašel.
[/quote]

Mne vacsinou pomaha ked restartnem MSTS a uz vsetko funguje jak ma. Vyskusaj to.

Měl bych dotaz na znalce místních poměrů kolem Košic. Stavím aktivitu PN z Čierné do Ostravy a nejsem si v Košicích vůbec jistý jak to udělat. Může mi někdo popsat jak by byla postavena cesta pro PN který bude mimořádně zastaven na nějaký čas v Košicích? Zda ho odstaví už na nákladovém nádraží na předměstí nebo až na boční koleji na hlavním nádraží a zda mu cestru postaví po hlavní koleji nebo ho nechají projet přes nákladové. Díky

IceMcLaren napsal:
Mám stejný problém, ale soubory pro Olomouc a Žilinu jsem nenašel.

Mne vacsinou pomaha ked restartnem MSTS a uz vsetko funguje jak ma. Vyskusaj to.
[/quote]

Olomouc jsem našel ve 13 aktualizaci.
Žilinu jsem projel, ale - 20 až 30 metrů před nastupištěm nesmím mít více než 20 km/hod.

Dobry den, mam dotaz na autora trate. Robim aktivitu pri ktorej naposunujem loko na vozne v kosiciach. Po pripojeni voznov cakam na odchod ale na navestidle stale svieti cervena a v tratovom monitore mam rychlost 40 km/h. Posielam tu obrazok http://www.obrazok.eu/files/0j3tpfj3mqn95ej782tj.png. Je to na odchodovom navestidle na 2 a 3 nastupisti v smere na Kysak.

Zdravim,
v Košicích jsou u nástupišť skupinové návěstidla, většinou je jedno návěstidlo pro dvě koleje. Takže když odjíždíš ze stanice po koleji, na které není návěstidlo, pojedeš na "volno", ale na odjezdovém návěstidle u vedlejší koleje bude svítil vždy červená, je to chyba MSTS, nemůžu s tím nic dělat.

Jinak ohledně průjezdů nákladních vlaků Košicemi, měli by projíždět po odstavných kolejích u osobního nádraží, hned za peronama najet na hlavní kolej. Přes nákladové nádraží určitě ne, tam zastavují vlaky, které v Košicích jízdu končí.
Možná se mýlím, ale průjezd nákladního vlaku přes Košice mám na videu a přes nákladové nádraží nejede.

Co se týče tranzitních nákladních vlaků přes Košice kdyby někdo třeba kvůli aktivitám potřeboval vědět na 100% samozřejmě zjistím přímo u zdroje.

Chcem sa opýtať, či neviete prečo mi vypisuje chybu pri načitaní trate "inicializacia terénu zlyhala"?

Smigy napsal:
Chcem sa opýtať, či neviete prečo mi vypisuje chybu pri načitaní trate "inicializacia terénu zlyhala"?

Nie som si teraz na 100% istý, ale myslím, že toto mi robilo keď som mal v MSTS veľa savov, tak skús zo zložky save niečo pomazať a malo by to ísť, myslým, že mi to robilo preto ;-) lebo som tam mal okolo 400 súborov :D:D

Smigy napsal:

Mne keď blbla trať,tak ako prvé som automaticky skontroloval či mám správny Global a všetko čo s tým súvisí...až potom som išiel ďalej a ďalej a ak sa zadarilo,našiel sa aj problém.keď Boh dá,aj motyka vystrelí :lol:

Naposled editoval moderátor:

3michal napsal:
Smigy napsal:

Nie som si teraz na 100% istý, ale myslím, že toto mi robilo keď som mal v MSTS veľa savov, tak skús zo zložky save niečo pomazať a malo by to ísť, myslým, že mi to robilo preto ;-) lebo som tam mal okolo 400 súborov :D:D

no ale ja som si včera akurát dával lebo pred tím mi kus blblo msts tak som ho pre inštaloval.
a teraz som si spomenul, že najprv mi to šlo s acelou taka skúška či mi to ide a šlo tak som si zrobil supravu a pozmenil si trochu nastavenia som si trochu zväčšil rozlíšenie a zrušil tiene.

Naposled editoval moderátor:

Stavitelxx napsal:
Zdravim,
v Košicích jsou u nástupišť skupinové návěstidla, většinou je jedno návěstidlo pro dvě koleje. Takže když odjíždíš ze stanice po koleji, na které není návěstidlo, pojedeš na "volno", ale na odjezdovém návěstidle u vedlejší koleje bude svítil vždy červená, je to chyba MSTS, nemůžu s tím nic dělat.
Ahoj. V editore trate sa nejak moc nevyznám, ale nešlo by to vedľajšie skupinové návestidlo platné pre obe koľaje nalinkovať nejakým spôsobom za výhybku, kde sú už obe koľaje spojené v jednej? A namiesto pôvodného dať ešte jedno skryté platné len pre tú koľaj?

passion napsal:
Ahoj. V editore trate sa nejak moc nevyznám, ale nešlo by to vedľajšie skupinové návestidlo platné pre obe koľaje nalinkovať nejakým spôsobom za výhybku, kde sú už obe koľaje spojené v jednej? A namiesto pôvodného dať ešte jedno skryté platné len pre tú koľaj?
Samozřejmě, že to jde.
Hlavní návěstidlo se umístí za výhybku a schová se pod zem. Pak stačí na libovolnou větev umístit návěstidlo, které bude typu Distance a které nebude kontrolovat volnost úseku - bude z něj pouze opakovač. Toto návěstidlo ukazuje i tehdy, jsou-li výhybky postaveny jiným směrem, než k němu.
Pokud chceme na kolejích jednoho skupinového návěstidla křižovat, je nutné ještě ke každé koleji dát návěstidlo s funkcí vložáku a schovat ho pod zem.

IceMcLaren napsal:
Zdravim, pri hrani aktivity mi po vychode z tunela pri Strecne smerom na Zilinu vypisalo tuto chybu
A neviem co to je model coho. Neviete mi niekto poradit?

Je to len chýbajúca textúra, nakopíruj si zo zložky Train Simulator/ROUTES/Trat 321/TEXTURES tú textúru IZ_helem.ace do zložky ROUTES/Trat 321/TEXTURES/Autumn ;-)

Som ju najprv nevedel najst ale vdaka tebe ju uz mam, diky.

Já jsem si všiml, že chybí několik zimních textur v Bohumíně ...

mikulda napsal:
Samozřejmě, že to jde.
Hlavní návěstidlo se umístí za výhybku a schová se pod zem. Pak stačí na libovolnou větev umístit návěstidlo, které bude typu Distance a které nebude kontrolovat volnost úseku - bude z něj pouze opakovač. Toto návěstidlo ukazuje i tehdy, jsou-li výhybky postaveny jiným směrem, než k němu.
Pokud chceme na kolejích jednoho skupinového návěstidla křižovat, je nutné ještě ke každé koleji dát návěstidlo s funkcí vložáku a schovat ho pod zem.
Ahoj,
a nejde to zde vyřešit naprosto jednoduše, t.j. umístit odjezdové návěstidlo za výhybku a na každou kolej skrytou návěst "Konec vlakové cesty?
V jiných tratích je to běžně použito.

Tom Kanka napsal:
a nejde to zde vyřešit naprosto jednoduše, t.j. umístit odjezdové návěstidlo za výhybku a na každou kolej skrytou návěst "Konec vlakové cesty?
V jiných tratích je to běžně použito.
Tady je často problém s tím, že model návěstidla nelze dát libovolně daleko od jeho "jehlanu", čiliže se to dá takto udělat jen v menších stanicích.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře