Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

mám tu dotoz ke Stavitelovixx mám video celé traťě z Českých Budějovic až do Prahy tak jestli máte zájem tak napište video je nahrávané ve velmi dobré kvalitě

Zdravím, video Budějovice - Praha vyřešeno přes SZ.

Mám dobrou zprávu pro lidi se slabšími PC, Jacek a Josef Sovič přišli na způsob, jak upravit hlášení staničního rozhlasu tak, aby téměř vůbec nezatěžovalo počítač a přitom byla 100% zachována kvalita i délka nahrávky. Musím před nimi smeknout, je to vážně geniální řešení.
Ty upravené hlášení už ale nebudu dávat přímo do aktualizací, dám je na svou stránku zvlášť ke stažení, aby si je mohl stáhnout jenom ten kdo chce - kdo má problémy s padáním MSTS.
Na mojí stránce se ty hlášení objeví do konce února.

A ještě bych tu napsal takový návod pro laiky, jak dočasně vyzrát na chybové hlášky zimních a nočních textur.
Pokud se Vám při jízdě objeví nějaká hláška, vždy MSTS nejdříve napíše, že chybí nějaká textura "xxx.ace" a hned potom že selhalo nahrávání se souborem "xxx.s" Například mezi Kysakem a Margecany se objeví chybová hláška, že chybí textura "pilir.ACE" a hned potom se objeví, selhalo nahrávání se souborem "pilir40.S"
Při takových situacích nekopírujte denní textury ACE do night a snow složek, pak Vám budou objekty v noci svítit atd.
Doporučuji abyste si poznačili ten název "pilir40.s", potom si otevřete složku "Train Simulator/Routes/Trat 321/Shapes", v ní otevřete soubor "pilir40.SD" a na řádku "ESD_Alternative_Texture napište do závorky 0.
Je to jenom dočasné řešení, než to opraví sám autor tratě v aktualizaci.

Staviteľxx napísal:
Mám dobrou zprávu pro lidi se slabšími PC, Jacek a Josef Sovič přišli na způsob, jak upravit hlášení staničního rozhlasu tak, aby téměř vůbec nezatěžovalo počítač a přitom byla 100% zachována kvalita i délka nahrávky. Musím před nimi smeknout, je to vážně geniální řešení.

Možnosť úpravy hlásení ponúkam aj ostatným staviteľom tratí.
Podrobnosti dohodneme cez mailo:sovo54@gmail com.

Naposled editoval moderátor:

Dobrý den,

Stavím aktivitu pro tuto trať a chtěl jsem se zde přítomných zeptat, jest-li náhodou neví kde bych našel zvuky pro polské vlaky konkrétní název souboru je common.snd/PKP-elektryczne nemůžu tyto zvuky nikde najit.

Předem moc děkuji

Pastrnak19 napsal:
Dobrý den,

Stavím aktivitu pro tuto trať a chtěl jsem se zde přítomných zeptat, jest-li náhodou neví kde bych našel zvuky pro polské vlaky konkrétní název souboru je common.snd/PKP-elektryczne nemůžu tyto zvuky nikde najit.

Předem moc děkuji

Skus to najst na tejto stranke: http://www.trainsim.pl/TrainSim/index.php?dzial=1

Ak to tam nebude, tak mi napis SZ.

IceMcLaren napsal:
Pastrnak19 napsal:
Dobrý den,

Předem moc děkuji

Skus to najst na tejto stranke: http://www.trainsim.pl/TrainSim/index.php?dzial=1

Ak to tam nebude, tak mi napis SZ.
Dobrý den,

Nikde jsem to tam nenašel, možná je to tím že neumím moc Polski :) pokud byste to někde našel tak mi pošlete odkaz přímo na stažení. Předem moc děkuji

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat jsk můžu odstranit hlášení staničního rozhlasu aniž by mi to při startu Trati 321 hlásilo chybu. Předem děkuji za kladnou odpověď.

Pastrnak19 napsal:
Nikde jsem to tam nenašel, možná je to tím že neumím moc Polski :) pokud byste to někde našel tak mi pošlete odkaz přímo na stažení. Předem moc děkuji

kabiny a zvuky najdeš tu:
http://www.trainsim.pl/TrainSim/index.php?dzial=3&m=11&pd=10&s=3

sovo54 napsal:
Pastrnak19 napsal:

kabiny a zvuky najdeš tu:
http://www.trainsim.pl/TrainSim/index.php?dzial=3&m=11&pd=10&s=3
Dobrý den,

Děkuji Vám za snahu, ale tyto zvuky boužel nefunguji, už jse¨m domluvený z IceMcLaren že mi ty kompletní zvuky pošle mailem. Teď me spíš tíží to odstranení zvuku

Pastrnak19 napsal:
Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat jsk můžu odstranit hlášení staničního rozhlasu aniž by mi to při startu Trati 321 hlásilo chybu. Předem děkuji za kladnou odpověď.

Dá sa. Treba upraviť sms súbor v stanici kde chceš odstrániť zvuk.
Odmazať v sms súbore waw súbor s hlásením a nahradiť ho napr. waw súborom s názvom "ticho".Posielam na tvoju mailovu adresu.

Info pre Stavitelaxx:

Trat sa objavila k stiahnutiu cez torrent na http://www.tatracker.net .

---------------------------------------------------------------------
Niežeby som bol bonzák, ale hlásiť sa to musí ...

S tím se nedá nic dělat. Martin nemá trať lincenzovanou, tedy nemůže vyžadovat náhradu škody. Zase nějací idioti chtějí mít vše zdarma viz ohraná písnička...

VáclavS napsal:
S tím se nedá nic dělat. Martin nemá trať lincenzovanou, tedy nemůže vyžadovat náhradu škody. Zase nějací idioti chtějí mít vše zdarma viz ohraná písnička...
takže se může stát že se Martin na to vykašle a nemusí dávat ke stažení aktualizace jest-li jsem to spravně pochopil.

Pastrnak19 napsal:
Dobrý den,

Předem moc děkuji
Konkrétně PKP-elektryczne jsem hledal dlouho, pak jsem na ně náhodou narazil, ale kde to si už nepamatuju. Jinak nějaké dzwieki máš na té stránce, na kterou tě odkazoval IceMcLaren a když prolezeš linky na té stránce, určitě narazíš na další.

Kuba napsal:
Pastrnak19 napsal:
Dobrý den,

Předem moc děkuji
Konkrétně PKP-elektryczne jsem hledal dlouho, pak jsem na ně náhodou narazil, ale kde to si už nepamatuju. Jinak nějaké dzwieki máš na té stránce, na kterou tě odkazoval IceMcLaren a když prolezeš linky na té stránce, určitě narazíš na další.
Děkuji ale zvuky mi už poslal Martin

Pastrnak19 napsal:
VáclavS napsal:
takže se může stát že se Martin na to vykašle a nemusí dávat ke stažení aktualizace jest-li jsem to spravně pochopil.
Ne, tím říkám že se tomu nedá zabránit, obzvláštně jestli jde o zaměřené stránky na WAREZ.

Nepřekvapuje mne to. Dostal jsem již řadu žádostí o svolení umístit mé tratě na zahraniční servery. Naposledy Ztracenou_old někam do Skandinávie. Vždy jsem jim doporučil, aby k trati napsali dle svého uvážení rozumné průvodní slovo ve svém jazyce, ale linkovali ji k nám. Protože jen tak budou mít k dispozici tu nejaktuálnější verzi. Zda to dodrželi, nebo ne, jsem se nikdy nezajímal. A je mi to úplně jedno. Já si stavím pro svou zábavu, a jestli to bude někdo ve Skandinávii či v Portugalsku vydávat za své dílo, je to jeho problém. A co se týče škody - mně tím žádnou nezpůsobí.

Já osobně stránkám "warez" fandím, člověk tam najde téměř všechno a hlavně levněji, než třeba v obchodě...
Sice mě mrzí, že se tam objevila i Trať 321, ale s tím se nedá nic dělat, o tom to je, všechno tam jednou skončí...:oops:
Akorát by mě zajímalo, v jaké je to tam verzi a jestli je u toho i to ostatní co posílám na dvd, jako mapa, návod, upravený soundcfg atd.

Jinak Břeclav už se blíží do finálního stavu, malá ukázka zde:
http://simtrains.eu/trate/trat321/foto/breclav.jpg

Naposled editoval moderátor:

Pěkná Břeclav, ale ve skutečnosti jsou tam betonové šturcy, takže pokud by bylo možné, tak bych to vyměnil.

Jo ty betonové šturcy musím někde sehnat, taky mi to vadí.

klimi: ukázka Břeclavi byla zaměřená na stanici a okolní krajinu, ne na lokomotivu, kterou jsem tam přijel. prohlédni si na moji internetové stránce všechny screeny od aktualizace 1 až do té poslední a uvidíš, že já ve screenech používám téměř vždy fiktivní soupravy.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře