RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Zdravím,
Bob2084: Nedávno jsem tu psal, že v úseku Dětmarovice - Přerov - Břeclav - Wien se jezdí po levé koleji. Břeclav - Kúty po pravé.
Gajdma: Trať 323 v plánu není, v té mapě je toho více špatně znázorněno, ty plány v mapě budou vypadat trochu jinak, v další aktualizaci.
Dan J: Když na některou kolej umístím lokomotivu nebo vozy, tak tu kolej schválně nijak neoznačuju ani názvem stanice ani číslem koleje, aby už v editoru aktivit šlo poznat, že není označená, tudíž na ní asi něco bude stát, takže na neoznačenou kolej nejezdit!

Jinak ten Český Těšín ještě není hotový, ta úprava výhybek byla jen taková "zbytečná" oprava, protože kompletně celá stanice půjde zbourat a postaví se znovu.
Edie: Kde přesně chybí předvěstníky? Z které rychlosti na kterou rychlost?
A ještě něco pro všechny: Po zveřejnění aktualizace 12 tady Zbyněk psal, že bych měl do trainsetu zahrnout vozy, které Zbyněk v trainsetu nemá, jako například vozy z východního Slovenska, nebo Ostravské lokomotivy, Rakouské vozy a mašiny, já ani nevím co všechno existuje...
Takže pokud někdo doma máte vozy, které by se mi mohly hodit a jsou vyladěné pro MSTS BIN, tak budu rád, když mi je vezmete do Prahy na slezinu.
Já budu mít notebook, takže to můžete donést třeba na CD-RW, nebo přenostném disku, to je úplně jedno, jen si to zkopíruju.
Budu v Praze jen v sobotu dopoledne a chvíli odpoledne, tak se u mě přihlaste co nejdříve
Předem děkuji, Martin