Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Nechápu jak je možné,že ti to něco vyhazuje.Já si nenainstaloval aktualizaci 15 a dal tam rovnou šestnáctku,takže nezbylo,než znova z funkční zálohy,která byla taktéž verze aktualizace 9.Stáhl jsem aktualizace od desítky po šestnáctku a postupně nakopíroval.Vše chodí bez hlášek.

poison napsal:
Nechápu jak je možné,že ti to něco vyhazuje.Já si nenainstaloval aktualizaci 15 a dal tam rovnou šestnáctku,takže nezbylo,než znova z funkční zálohy,která byla taktéž verze aktualizace 9.Stáhl jsem aktualizace od desítky po šestnáctku a postupně nakopíroval.Vše chodí bez hlášek.

Vše chodí bez hlášek, ale né v zimě, při jízdě v zimě to vypisuje chyby snad na celé trati, je to způsobeno špatným nastavením souborů *.SD, nikoliv chybějícíma texturama.
Vše už jsem opravil a po akt 17 nebudou vyskakovat už žádné hlášky ohledně chybějících textur.
Upravené zvuky hlášení dám na web nejpozději do pátku.

To je fakt,já jsem zmrvil instalaci aktualizací a protože jsem línej,předhodil jsem trať ke kontrole pomocí Route Riteru.Tam mi vyskočilo dost hlášek,že chybí zimní textury a jestli chci nakopírovat letní.To bych musel být pěkný vůl,abych na to přistoupil a tak si raději počkám,až bude nastavení textur opraveno.Jinak super trať,jen jsem ji nestačil celou projet,končil jsem někdy ve dvě ráno s hlavou na klávesnici...

Naposled editoval moderátor:

Zdravím,chci říct Stavitelixx,že jak jsem projížděl úsek Čierna nad Tisou - Košice,tak v úseku Nižná Myšla - Krásna nad Hornádom jsem narazil na most,který je postaven nízko,zde jsou fotky.

http://www.nahraj.cz/content/view/5d5ba692-40ed-4446-a115-bcafbd6e8e07

http://www.nahraj.cz/content/dw/7948e3f2-ee7e-4c9c-a222-d2406735b045

Zdravim vsechny, na strankach Trate 321 si ode dneska muzete stahnout upravena stanicni hlaseni pro slabsi pocitace...

dasik napsal:
Zdravim vsechny, na strankach Trate 321 si ode dneska muzete stahnout upravena stanicni hlaseni pro slabsi pocitace...

Zdravím, myslím si že oslabeným PC to nebude, páč sem si stáhl to upravené hlášení a pád nastal před Zábřehem i Olomoucí a také Přerovem

slanour napsal:
dasik napsal:

Zdravím, myslím si že oslabeným PC to nebude, páč sem si stáhl to upravené hlášení a pád nastal před Zábřehem i Olomoucí a také Přerovem

No já jsem na jednom poměrně slabším PC zkoušel padající hlášení a pomohlo mi zkontrolovat a poté hlavně defragmentovat všechny fragmentované soubory ve složce s MSTS, protože i když nahrávám MSTS do defagmentovaného disku tak po instalaci a nahrání všech doplňků a aktualizací je pravděpodobné že některé zejména větší soubory mohou být zase fragmentované.
Ale v mém PC vše šlape jak má (intel P4 2,4, 1GB RAM, 512 ATI)

slanour napsal:
dasik napsal:

Ono taky záleží na tom, jakej bordel máš na tom oslabeném počítači (různé ICQ, Skypy a další aplikace bez kterých zaručeně nemůžeš být, a které ti běží na pozadí systému), dále na tom jak máš celkově počítač nastaven, atd., atd,.....

Zdravím,jsem příznivcem tratě 321 od Martina a rád bych se zeptal,kdy se můžeme těšit na novou aktualizaci a co v ní bude nového?

no já bych to viděl asi takhle-snad mi Stavitelxxx promine-...aktualizace bude vydaná v době,až bude komplet připravená a co v ní bude nového ? no něco určitě jo-bližší info o aktualizacích na domovských stránkách tratě 321.
teď vážně: žádný stavitel tratě se nezaváže s dobou,příp.s datumem aktualizace.Aktualizace vydávají ve chvíli,kdy uznají sami za vhodné,resp.ve chvíli,kdy jsou s vlastní prací spokojení natolik,že jí zveřejní.Proto je naprosto zbytečné ptát se na jejich vydání.Co se týká plánů např.Martina,tak se podívej na jeho stránky-na mapu-tam zjistíš,co má Martin v plánu.

p.s. příznivců této tratě a nejenom této je tu spousta a kdyby se každý ptal stále dokola na aktualizace,tak tohle fórum nebude o ničem jiném-neber to jako výtku,ale jako radu.

Stavitelxx většinou nevydává aktualizace až jak jsou hotové, spíš si vždy urči nějaký termín a ten se snaží dodržet, i kdyby neměl v noci spát:D
Většinou se to povede, ale aktualizace 17 se docela nedaří. Měla být zveřejněna 22.2., potom jsem to odložil na termín do konce února, dále jsem si určil termín mých narozenin, ale ani to nevyjde, takže pravděpodobně spatří světlo světa možná příští týden. Nebo ten další:D
Co v ní bude říkat nebudu, rozhodně toho bude hodně, více než v minulých aktualizacích.
A taky už to bude poslední aktualizace z té "vánoční" série, takže jestli je třeba ještě někde něco opravit, tak rychle pište, protože další aktualizace nebude dřív, než za dalšího půl roku, spíš to bude zase vánoční aktualizace:D

No a s aktualizací 17 se taky zvýší cena za trať 321 o 50 kč. Dělám to nerad, ale je to nutné. Trať 321 se čím dál víc rozrůstá do větších vzdáleností od mého bydliště a obstarávání podkladů pro stavbu (natáčení videa, focení, nahrávání hlášení rozhlasu) mě stojí dost velké peníze.
Takže abych to nemusel zabalit a mohl dále tvořit kvalitní trať ve čtyřech státech, musíte to respektovat.

Stavitelxx napsal:
Stavitelxx většinou nevydává aktualizace až jak jsou hotové, spíš si vždy urči nějaký termín a ten se snaží dodržet, i kdyby neměl v noci spát:D
Většinou se to povede, ale aktualizace 17 se docela nedaří. Měla být zveřejněna 22.2., potom jsem to odložil na termín do konce února, dále jsem si určil termín mých narozenin, ale ani to nevyjde, takže pravděpodobně spatří světlo světa možná příští týden. Nebo ten další:D
Co v ní bude říkat nebudu, rozhodně toho bude hodně, více než v minulých aktualizacích.
A taky už to bude poslední aktualizace z té "vánoční" série, takže jestli je třeba ještě někde něco opravit, tak rychle pište, protože další aktualizace nebude dřív, než za dalšího půl roku, spíš to bude zase vánoční aktualizace:D

No a s aktualizací 17 se taky zvýší cena za trať 321 o 50 kč. Dělám to nerad, ale je to nutné. Trať 321 se čím dál víc rozrůstá do větších vzdáleností od mého bydliště a obstarávání podkladů pro stavbu (natáčení videa, focení, nahrávání hlášení rozhlasu) mě stojí dost velké peníze.
Takže abych to nemusel zabalit a mohl dále tvořit kvalitní trať ve čtyřech státech, musíte to respektovat.

Ve čtyřech státech?To zní skvěle,takže bych si typnul,že to bude trať do Budapešti a nebo,jak už jste psal,že poláky nemáte rád,trať jako překvapení do Warszawy,ale vsázel bych na Maďarsko ;)

Musa napsal:
Ve čtyřech státech?To zní skvěle,takže bych si typnul,že to bude trať do Budapešti a nebo,jak už jste psal,že poláky nemáte rád,trať jako překvapení do Warszawy,ale vsázel bych na Maďarsko ;)
Pokud mne neklamou oči, tak koleje tohoto projektu se již nyní nacházejí na územích pěti států ( byť i jen okrajově ) a Maďarsko by bylo šestým. :P

Možná se konečně dočkáme i toho Vladivostoku, jak to kdysi chtěli po mě. Ale mě se tak daleko opravdu nechce.
Jinak bych se znovu přimlouval za starší uživatele, aby Martin dal svou trať do instalačky. A to se vlastně týká všech produktů přidávaných do MSTS. (jen tlumočím přání dříve narozených)

to Musa a Drn:
proč zbytečně citujete celé předchozí příspěvky,když už chcete odpovědět na něco určitého,nestačilo by třeba zkopírovat jen danou větu,než čtvrt celé stránky ?

:o(( začínám být asi rejpal

Polsko (stanice Zwardoň)
Slovensko
ČR
Rakousko (Břeclav-Wien)
4 státy už máme,pokud by se trať protáhla do Warszavy nic se tím nezmění,pokud do Budapešti,přibylo by Maďarsko.
Projet si celou dráhu Bohumín-Budapest-Keleti pu. určitě stojí za to.Už plánuju jednu aktivitu (Bohumín-Blava),pokud by se trať prodloužila do Budapešti,určitě bych uvažoval o prodloužení ;)

Gajdma napsal:
Polsko (stanice Zwardoň)
Slovensko
ČR
Rakousko (Břeclav-Wien)
4 státy už máme,pokud by se trať protáhla do Warszavy nic se tím nezmění,pokud do Budapešti,přibylo by Maďarsko.
Projet si celou dráhu Bohumín-Budapest-Keleti pu. určitě stojí za to.Už plánuju jednu aktivitu (Bohumín-Blava),pokud by se trať prodloužila do Budapešti,určitě bych uvažoval o prodloužení ;)
Chybí ti tam Čop (Ukrajina).

Omlouvám se,zapoměl jsem na Polsko,protože do Zwardoně nejezdím.Omlouvám se.Čop tam přece není,je tam jen Čierna nad Tisou a Čop ne,jen koleje dál.V editoru je jen napsáno něco ve smyslu "výhybné koleje Čop" nebo tak nějak,jestli je to jinak,předem se omlouvám.

Při testu aktivity jsem narazil na problém v Púchově.Na osmé koleji směrem na Žilinu je zřejmě špatně nalinkované návěstidlo viz.obrázek

Já řekl, že nemám rád Polské tratě, ne že nemám rád Poláky.
Zwardoń jsem nepočítal, protože je to hned na Polské hranici, takže teda 5 států, zatím 4, ale Budapešť je v plánu. Autoři tratě Bratislava-Štúrovo mi slíbili videa do Budapeště + nějaké další materiály, mapy jsou na internetu, sklony si zajedu změřit hodinkama, takže nevidím žádný problém:D
Jo je tu akorát jeden problém, dodělat trať z Púchova do Bratislavy, pak se může stavět dále na Budapešť. Ale nejdříve je třeba dodělat Prahu. A Vídeň. Takže ta Budapešť zase tak brzo nebude :D
No Vladivostok zní taky pěkně, ale myslím, že by to byla hodně nudná trať. Zajímavý kousek vede kolem jezera Bajkal, ale další tisíce kilometrů jsou jenom lesy a louky atd, prostě nuda jak pro stavitele, tak i pro hráče.
Zbyňku já nemůžu dát trať do instalačky. Než někdo nainstaluje mojí trať, musí nejdříve přesunout bokem složky Global, Routes, Sound, Trains, kdyby to někdo neudělal a spustil instalačku, tak si celý MSTS zničí. Někomu je to možná jasné, ale pro ty "dříve narozené" by to byl určitě ještě větší problém, než trať rozbalit a přesunout složky.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře