Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mates.zscs napsal:aktualizacia je sice pekna ale v ZST vydrnik je pod mostom nasip cize nieje tam vidno na druhu stranu
Stavitelxx napsal:mates.zscs napsal:aktualizacia je sice pekna ale v ZST vydrnik je pod mostom nasip cize nieje tam vidno na druhu stranu
Musím upozornit, že se máš dívat z pohledu strojvedoucího v lokomotivě, ne na to, co je pod mostama pod kolejema![]()
mates.zscs napsal:Stavitelxx napsal:mates.zscs napsal:aktualizacia je sice pekna ale v ZST vydrnik je pod mostom nasip cize nieje tam vidno na druhu stranu
Musím upozornit, že se máš dívat z pohledu strojvedoucího v lokomotivě, ne na to, co je pod mostama pod kolejema![]()
ale pohlad z vonku je tiez dolezity ked clovek stoji na nastupisti
mates.zscs napsal:Musím upozornit, že se máš dívat z pohledu strojvedoucího v lokomotivě, ne na to, co je pod mostama pod kolejema![]()
wismar napsal:Dobrý den,
Chtěl jsem se zetat zde dotyčných, jestli náhodou někdo neví čím to může být když jedu úsekem Louky n. Olší až Karviná-darkpv mám místo trávy jen šedou placku jsou tam stromy, ale zelená placka je ž za stromy můžete mi někdo poradit co mám udělat? jestli překopírova GLOBAL nebo jak? Předem moc děkuji
Díky Stavitelxxx, jsem kousek od tama a nevím co na Severní Moravě máme, jsem konkrétně z Oder a kdybyste chtěl něco k úseku Odry - Budišov n. Odrou tak můžu pomoci.Stavitelxx napsal:wismar napsal:Dobrý den,
Chtěl jsem se zetat zde dotyčných, jestli náhodou někdo neví čím to může být když jedu úsekem Louky n. Olší až Karviná-darkpv mám místo trávy jen šedou placku jsou tam stromy, ale zelená placka je ž za stromy můžete mi někdo poradit co mám udělat? jestli překopírova GLOBAL nebo jak? Předem moc děkuji
Ahoj wismar, nic nedělej, až zase pojedeš mezi Loukami nad Olší a Karvinou Darkovem, tak se pohodlně usaď do křesla a kochej se naší krásnou Karvinskou uhelnou krajinou![]()