Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

MorrisoN napsal:
Zdravím, mám dotaz jestli je obecným problémem nebo jen mé konkrétní instalace, že mi při jakékoli aktivitě hra spadne při příjezdu k nástupišti v Ostravě Hl.n. a Přerově? Hra ani neukáže nějákou chybovou hlášku jako, že se něco nenačetlo, ale rovnou spadne do Win. Do aktualizace 12 to bylo v pořádku, ale od 16 to zlobí. Je to čistá instalace MSTS jen s tratí 321 bez dalších přidaných loko, vozů. Nevíte čím to může být?

Ahoj,pravděpodobně je to způsobeno slabším PC,který nezvládne staniční hlášení v těchto stanicích.Zkus si nainstalovat upravené staniční hlášení pro slabší PC.Je to na stránce tratě v souboru "Ostatní".

Ja som mal v Ostrave rovnaký problém, ale u mňa to bolo spôsobené veľkým počtom uložených pozícíi v zložke saves. Tak skús odtiaľ savy vymazať a nechaj povedzme len nejaké 2-3. Ale je možné aj to, že PC nezvláda staničné hlásenia

Zkusím ty hlášení. V savech bych problém neviděl ty tam mám právě jen asi 3 :)

Dobry den, mam mensi problem , pri prujezdu trati zhruba od zabrehu na morave smerem na ostravu mi pred kazdou stanici vyskoci hlaska o chybejicim SHAPES napr: "nazev_stanice.s" pokazde tuto chybovou hlasku musim nekolikrat potvrdit abych mohl pokracovat daal, je to docela neprijemny uz:mad: ... nevite kde by mohla byt chyba?? aktualizace mam samozrejme vsechny postupne jednu po druhe instalovane az do 17 akt. ...neviite kde by mohl byt problem?? :roll::roll:

Naposled editoval moderátor:

já bych to viděl tak, že nestíhá tvůj PC. Prolistuj to tu a najdeš návod, jak trati ulehčit od nádražních hlášení. Vyzkoušej to a uvidíš.Pokud to nepomůže, vrátit je můžeš vždycky. (pokud si teda uděláš zálohu)

AlesB napsal:
já bych to viděl tak, že nestíhá tvůj PC. Prolistuj to tu a najdeš návod, jak trati ulehčit od nádražních hlášení. Vyzkoušej to a uvidíš.Pokud to nepomůže, vrátit je můžeš vždycky. (pokud si teda uděláš zálohu)

no tak pocitac urcite stiha, ale ty chybejici SHAPES v ty slozce opravdu nemam koukal sem se, nechaapu proc kdyz sem aktualizoval tak jak sem mel :cry::cry:

h3rd4 napsal:
AlesB napsal:

no tak pocitac urcite stiha, ale ty chybejici SHAPES v ty slozce opravdu nemam koukal sem se, nechaapu proc kdyz sem aktualizoval tak jak sem mel :cry::cry:

A trať sis určo objednal a nestahoval si jí bůhví přes co a přes koho, viď ?

Trať je nejprve nutno objednat a pak případně nainstalovat aktualizace. Jiný postup neexistuje.

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit ve kterém vlaknu najdu "smazaní staničních hlášení" aby se mi nesekalo PC díky.

Stačí odmazať zo zložky sound trate waw súbory hlásení.Sms súbory je nutné ponechať.
PS: Na stránke 321 sú upravené hlásenia pre slabšie počítače. Doporučujem stiahnuť a nahradiť originálne hlásenia.
Prípadné dalšie otázky môžeme vyriešiť cez SZ.

Pavlík napsal:
Trať je nejprve nutno objednat a pak případně nainstalovat aktualizace. Jiný postup neexistuje.

To byla minulost, bohužel.

KJ_Ross napsal:
Pavlík napsal:

To byla minulost, bohužel.

Tak trochu nechápu tvůj příspěvek:roll:

KJ_Ross tím asi myslel že se dá trať i stahnout přes torentt, nevím sice od jaké verze bo já mát trať koupenou ve verzi 11 (aktualizace 11)

Zdravím lidi a hlavně Stavitelexx.Našel jsem v nové trati Břeclav - Podivín problém ve stahovačce.Jsou tam 2 stejné cedule za sebou.Tady jsou 2 fotky.

http://uloz.to/1641862/cbyba 1.jpg

http://uloz.to/1641863/chyba 2.jpg

RE: Trať Praha - Ostrava - Žilinpga - Košice - Cierna nad Tisou

mam taký menši problem s sms subormi .toto mi vypisuje pri spusteni aktivity a aj počas nej:
1.sms súbor http://sklad.obrazku.cz/obr109377_Screenshot20090328154855.jpg
2.sms súbor http://sklad.obrazku.cz/obr109383_Screenshot20090328154751.jpg
3.sms súbor http://sklad.obrazku.cz/obr109384_Screenshot20090328143200.jpg

n0b0dY: kua máte si "Trať 321" legálně koupit a né stahovat někde z netu. Pak byste nemuseli zasírat forum takovíma kravinama, pokud máte trať 321 koupenou tak se Vám omlouvám a můžeto být zpusobeno tím že jste asi kopíroval zvuky stanicnich hlašeni pro slabší PC a ty staré jste smazal a tudíž jste smazal i zvuky přejezdu a výstražníku. Pokud jste tento problem nevyřešil, napište SZ a já Vám ty zvuky pošlu e-mailem.

To není tratí, ale neúplný msts, ten byl získán špatně. To jsou všechno základní soubory.

Brother napsal:
n0b0dY: kua máte si "Trať 321" legálně koupit a né stahovat někde z netu. Pak byste nemuseli zasírat forum takovíma kravinama, pokud máte trať 321 koupenou tak se Vám omlouvám a můžeto být zpusobeno tím že jste asi kopíroval zvuky stanicnich hlašeni pro slabší PC a ty staré jste smazal a tudíž jste smazal i zvuky přejezdu a výstražníku. Pokud jste tento problem nevyřešil, napište SZ a já Vám ty zvuky pošlu e-mailem.

ja mam trat kupenu,najviem o čom tu kecate takže klídek

VáclavS : toto mi začalo robit od aktualizácie 16 takže to asi nebude msts podla mna

Zdravím stavitele xxx. Ten problém s tou stahovačkou je i za Kolínem 2x za ssebou je před nadjezdem trati 230 ta by měla bý tobře a hned tak 50 m je hned další a taje při průjezdu nad tratí 230 taky by tam neměla co dělat. Když už Vám píšu chci se zeptat jak vypadá stav prací v pražském uzlu a jestli by jste zveřejnil nějaké fotky s těmito pracemi.:)

ondra135 napsal:
Zdravím stavitele xxx. Ten problém s tou stahovačkou je i za Kolínem 2x za ssebou je před nadjezdem trati 230 ta by měla bý tobře a hned tak 50 m je hned další a taje při průjezdu nad tratí 230 taky by tam neměla co dělat. Když už Vám píšu chci se zeptat jak vypadá stav prací v pražském uzlu a jestli by jste zveřejnil nějaké fotky s těmito pracemi.:)

Ahoj,tady budu oponovat,protože(nevím po kolikáté aktualizaci) je tam stahovačka jen jedna.Máš pravdu,byly tam 2,ale vše je opravené a je tam teďka pouze jedna.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře