G
GIGN1987
Host
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Dakujem idem na to
Dakujem idem na to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
GIGN1987 napsal:pocuvaj ma necem tu nikoho buzerovat ja ta prosim o radu ne o to abi mi dakto hovoril ci to nemozem kupit odpoved znie nie nemozem lebo tak sa to do slovenska pokal viem nezasiela a ja som zo slovenska presne bivam v trencine vis ? tak ma netoto a napis co stim
Kevin napsal:Ja sa tiež pripojím. Som z Trenčína a predstavte si, že po objednaní mailom u autora ku mne trať bez problémov prišla![]()
GIGN1987 napsal:Dobre dobre nehadam nereste to je mi to fuk ale este bi ma teda zaujimalo preco cela trat tu na download a este necem tu nikoho nastvat
Ty sa vyznáš vo Windows ? Keby ano, tak by si nekládol také hlúpe otázky. Znalosť Windows vyžaduje určitú inteligenciu, tvoja gramatika a vôbec spôsob vyjadrovania a schopnosť popísať problém nijako tomu nenasvedčujú.GIGN1987 napsal:sorry za gramatiku
... budem aktivny len v tom co sa viznam to jest windows a podobne
Pokud svou znalost windows použil i pro tvorbu nicku,jeho rok narození je 1987.Pokud tomu tak opravdu je,je smutné,že se vyjadřuje jako 13-tiletý.Osobně jsem jeho první příspěvky následoval odpověďmi s radou co a jak,dnes by mne zajímalo,jestli se alespoň ráčil obtěžovat mé rady vyzkoušet pro potěšení z úspěchu.Tax napsal:PS: Koľko máš rokov ? 12 - 13 ?
poison napsal:Pokud svou znalost windows použil i pro tvorbu nicku,jeho rok narození je 1987.Pokud tomu tak opravdu je,je smutné,že se vyjadřuje jako 13-tiletý.Osobně jsem jeho první příspěvky následoval odpověďmi s radou co a jak,dnes by mne zajímalo,jestli se alespoň ráčil obtěžovat mé rady vyzkoušet pro potěšení z úspěchu.Tax napsal:PS: Koľko máš rokov ? 12 - 13 ?
No předpokládám, že Vánoce myslel ty křesťanské, teda 24.prosince.lucky.J napsal:Otázka na Martina "Stavitelxx":
na kdy plánuješ vánoce, respektive kdy plánuješ vydání aktualizace č.18?
Kuba napsal:No předpokládám, že Vánoce myslel ty křesťanské, teda 24.prosince.
asi si myslis ze on ma tolko casu ze po kazdom metri ti bude ukazovat ze co postavil nechajte ho pracovat a neotravujte ho lebo sa moze nastvat a nic nebudelucky.J napsal:Kuba napsal:No předpokládám, že Vánoce myslel ty křesťanské, teda 24.prosince.
Třeba plánuje udělat vánoce už o prázdninách (červenec-srpen).
Se ani nepochlubí, jak se mu povedla Praha.