Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Mozna ze az bude dalsi aktualizace, tak se mezitim stare ústeckoorlicke nadrazi zboura a postavi se kompletne nova stanice podle koridorovych parametru. Tim v zadnem pripade nechci pomlouvat ze prace jdou pomalu. Naopak, kazdy si musi uvedomit ze takto rozsahla trat proste obnasi spoustu prace a nemuzete se ptat kazdy den jestli uz bude aktualizace. Ale nemyslete si, me take vadi ze neni Praha, nemaji mi kde koncit ty dalkace ze Slovenska :D

Ahoj Martine.
Já bych tak rád tu boční větev Frýdlant n.O. - Frenštát p.R. - Veřovice - Mořkouv - Valašské meziříčí a ono furt nic. :D A to tak rád dělám aktivity právě pro ty boční tratě, když je koridorových aktivit až běda.:D:D:D:D Nicméně jedné věci jsem rád, zrovna předvčerem jsem poslal opravenou aktivitu z OV Hln. do Žiliny, přes OV kunčice k vydání a v Těšíne jsem právě přemýšlel, jak to, že mi nejde hlášení a už jsem se zase klepal, že mi něco blbne v PC;), jinak chyby, se selháním sms, které mi vyskakovaly, se vyřešily tím stažením HW kvality u zvukovky, takže trať šlapejako hodinky.;)

S pozdravem a ať se stavba daří, ale bacha blíží se léto a to by měl člověk vypadnout někam ven a nezabřednout jen u PC a MSTS :D :D. Dan.:cool:

Ahoj kluci, mám velkou prosbu a prosím o rychlou odpoved ! .. normalne nainstaluju msts potom trat 321, nejdriv nainstaluju trainset az potom aktualizace, ale kdyz pak chci spustit aktivity, tak vetsina z nich nejde !, pri nacitani mi pise vzdy cybav radku xxx a tak 7x se to ukazuje u kazdeho vlaku v traficu .. chci si to zahrat, ale s timhle nevim jak .. prosim ó pomoc ;-) ! ..

Dan J. napsal:
Ahoj Martine.
Já bych tak rád tu boční větev Frýdlant n.O. - Frenštát p.R. - Veřovice - Mořkouv - Valašské meziříčí a ono furt nic...

Ano, taky bych byl rád za tuto část tratě. Předem díky Martine

vim ze vas s tim tady otravuju, ale celkem me to stve ze to nemuzu hrat :( .. nejsem az takove poleno :), ale prosim, kde muze byt chyba ?

koty88 napsal:
vim ze vas s tim tady otravuju, ale celkem me to stve ze to nemuzu hrat :( .. nejsem az takove poleno :), ale prosim, kde muze byt chyba ?

A co MSTS Bin?

ten prave mam .. jen jsem premyslel, zdali mam kopirovat celouo trat 321 a potom nainstalovat vsechny updaty trainsetu, nebo naopak ..

trainset můžeš instalovat nezávisle na trati. Navzájem nemají nic společného-pokud pominu aktivity.Ale ani po všech up-datech trainsetu nemáš zaručeno, že Ti aktivita pojede bez problému. Doporučuju Ti nainstalovat si program ConBuilder, nebo Convoi. Jejich pomocí zkontroluješ každou aktivitu ( resp. složení souprav ) před jejím zpuštěním a pokud tam budeš mít nesrovnalosti, tak si to tam můžeš jednoduše opravit.

diky za rady ;-) !!!
:) .. aaa posledni dotaz, proc mi to vzdy spadne pri vjezdu do stanice olomouc ???

Naposled editoval moderátor:

koty88 napsal:
proc mi to vzdy spadne pri vjezdu do stanice olomouc ???

Ahoj,
zřejmě to bude hlášením staničního rozhlasu. Zkus ze stránek stavitele stáhnout hlášení pro slabší PC.

Gajdma napsal:
koty88 napsal:
proc mi to vzdy spadne pri vjezdu do stanice olomouc ???

Ahoj,
zřejmě to bude hlášením staničního rozhlasu. Zkus ze stránek stavitele stáhnout hlášení pro slabší PC.

A nebo zkus desatero do šemory http://semora.cz/msts a dej help nastavení. Mě to pomohlo.

Chtel bych nahlasit chybu ve vasi trati konkretne se jedna o zst.Vydrnik,trha se souprava na zilinskem zhlavi i pri odboceni pri rychlosti nizsi nez 40km/h ktera je povolena,dekuji za objasneni jinak chybky pri takovem projektu se vzdycky najdou nejsme neomilni ale tohle patri mezi zavaznejsi chybu proto to pisi,prerusi to jizdu dekuji z pozdravem Pegaus.

pegaus napsal:
Chtel bych nahlasit chybu ve vasi trati konkretne se jedna o zst.Vydrnik,trha se souprava na zilinskem zhlavi i pri odboceni pri rychlosti nizsi nez 40km/h ktera je povolena,dekuji za objasneni jinak chybky pri takovem projektu se vzdycky najdou nejsme neomilni ale tohle patri mezi zavaznejsi chybu proto to pisi,prerusi to jizdu dekuji z pozdravem Pegaus.

ohladom toho vydrnika tam je viac tych chyb ale tie by som chcel konzultovat priamo zo stavitelomxxx aby som to tu nezasieral

A s akými vlakmi sa vám to trhá ? Myslím z čoho pozostáva vlaková súprava...

Moje souprava byla slozena jako IC 405 Tatran tedy Apeer,WRreer,BDsheer,Beer,2xBmpeer a Beer.Vsechny vozy krom Bmpeer sou nove od Dussa,diky za vysvetleni.

Mne tam trhalo súpravu keď som nemal vyladené vozy.Ako náhle bolo všetko jednotné,bolo to bez jediného problému...
Takže neviem ozaj.

obávám se že v trati chyba nebude, mě se soupravy trhaly často a na více místech, například ve Štrbě, v Krásnu nad Kysucou, v Českém Brodě, ale bylo to tím, že jsem měl soupravu složenou ze starších vozů. Od té doby, co používám aktuální trainset BP, tak se mi souprava neroztrhla ani jednou.
Martin

Pánové zdravím.
U aktivity R1125 Gerlach, trasa Olomouc až Košice, všechno v pohodě a souprava se mi netrhla ani jednou a to jsem při tvorbě aktivity onu trasu projel tak 20x. Další poznatek v Krásně nad K. mám vedenu trasu další mé aktivity s historickým vlakem Bobina + Btjo a souprava se netrhá tektéž.

S pozdravem Dan.

Hi there.

I have a difficult problem with this track. I installed it more than twice and even the Track Bratislava - Praha too (from Zbynek Semora).

It is awful. I can start the standard-MSTS Tracks like Hisatsu but when i start the msts in Train Store with the Track 321, the MSTS will not start. The Program closes automatically to the Desktop. Only with the czeck-Tracks I have problems. Even Opava-Olomouc is not running now.

I am using Windows Vista with actual Bin-Patch, X-Tracks, NewRoads, and of course the MSTS Update.

Can somebody help me please ?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře