Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Mas to hezke :)
Ja uz bych taky mohl to moje otrokovicke stavedlo dotahnout do konce. Zitra mam posledni zkousku, tak se na to potom podivam a do konce tydne by to mohlo byt.

Zdravim poradte mi mam trat 321 nejdu mi aktivity skade ich viem stiahnut do hry za radu dakujem

rada jednoduchá: zkus použít strýčka gůgla a nauč se psát, protože toto se nedá číst.

A nebo ještě lépe, zde na foru, sekce burza a aktivity k trati čierna nad tisou atd. tam najdeš odkazy...

No popravdě na toto jsem zatím nikde nenarazil...;)

faldicek napsal:
No popravdě na toto jsem zatím nikde nenarazil...;)

Chyba je v modelu, tohle dělají jednokolejné přejezdy na koridoru. Už je model opravený, po aktualizaci bude vše v pořádku.

Dobrý den, jestli mohu mít jednu připomínku.... Jedná se o takový detail. Jedu z Hoštějna do Zábřeha a před úplně posledním tunelem (před Lupěným) je tešně před tunelem most.... U Vás pod tím mostem teče řeka, v reálu tam ovšem vede i silnice. Opravdu je to jen takový detail, ale když tam projíždí člověk který tam jezdí i v reálu, tak si toho na první pohled všimne, řeka teče vedle, a ta silnice tam opravdu chybí, jestli chcete , vložím sem i fotky z reálu, nebo Vám je mohu poslat... jak ze stanoviště tak i z té silnice. Dofám že se na mě nebudete zlobit........:D

Stavitelxx napsal:
Už je model opravený, po aktualizaci bude vše v pořádku.

Díky. A měl bych ještě malinkou připomínečku. Na některých staničních budovách jsou špatné názvy stanic. Třeba v Hulíně na 2. nástupišti je na budově nápis Mohelnice (2x).
Fabio napsal:
Ja uz bych taky mohl to moje otrokovicke stavedlo dotahnout do konce.

Fabio: budou tvoje modely k dispozici i Zbyňkovi do jeho tratě?

Naposled editoval moderátor:

Pavlík-> Dam to nekam verejne na web, takze si to bude moct stahnout a umistit do trate kdo bude chtit :)

Dobrý večer,

Mám menší připomínku k návěstidlům v úseku Ústí nad Orlicí - Dlouhá Třebová ( směr UO-DT ). Konkrétně se jedná o poslední návěstidlo AB, kde chybí tabulka s mezikružím označující toto návěstidlo ( toto platí pro obě koleje ), dále u 1. TK u již zmiňovaného návěstidla dochází k tomu, že při jízdě na 1 SK v Dlouhé Třebové návěstí volno ( NO přenáší Výstrahu ), ale na Vjezdu je 100 a volno, pokud hodim výměnu v DT do odbočky tzn. na 2 SK tak poslední náv. AB nenávěstí nic.

Touto cestou bych poprosil o zprávu, která by potvrdila nebo vyvrátila chybné nalinkování návěstidel.

Děkuji a přeji hezký den

fíííííra napsal:
Touto cestou bych poprosil o zprávu, která by potvrdila nebo vyvrátila chybné nalinkování návěstidel.

Děkuji a přeji hezký den

Dnes jsem si jel jen tak volnou jízdu (seznání) tratě 322 a projel jsem tam některá návěstidla zakazující jízdu, přitom se mi na TM ani nezobrazila. Martine, mrkni se prosím i tam na linkování návěstidel.

To není chyba, ale tyto návěstidla jsou jako statická. Te od samého začátku co Martin staví. Sice to už někde poviměňoval za funkřní, ale někde ještě jsou. Tankrát nebil Bin, tak proto. Simulátor bez binu ti zvládne rozsvítit jen pár návěstidel, ostatní jsou po tmě. Vem si kolik paměti ti ten funkční semafor vezme. A určitě je toto někde již řešeno. Ale ča si to postupně pročíst není, že.

Zdravím všechny.Ve stanici Česká Třebová jsem narazil na takovou zajímavou věc,nevím,jestli to tu už bylo zmiňováno,zda-li ano,tak se předem omlouvám.Před 4. nástupištěm směrem na Olomouc stojí v kolejišti člověk.Máte to taky takhle nebo je chyba jen u mě?Tady jsou fotky.

http://uloz.to/2098324/clovek1.jpg

http://uloz.to/2098323/clovek2.jpg

Díky za odpověď.

Musa

O tom sebevrahovi v kolejišti už mi někdo psal, ale já ho předtím nenašel, asi předemnou utekl a teď se tam zase vrátil. Dobře že jste ho vyfotili, už vím kde je a vyhnal jsem ho!
Jinak návěstidla z Ústí nad Orlicí do Dlouhé Třebové byli špatně nalinkované, už jsou opravené.
Taky musím pochválit objekty od Klimiho, moc dobrá práce, už aby byly v trati :)

Pavlík napsal:
Ahoj, ve Slovenském Novém Mestě nám stojí trpaslík v kolejišti:

http://img401.imageshack.us/img401/2776/scrgrb0.jpg

Já bych mu dal hajzlíkovi, takhle ohrožovat cestující, trpajzlík jeden.:twisted::twisted::twisted:

Dan J. napsal:
Pavlík napsal:

Já bych mu dal hajzlíkovi, takhle ohrožovat cestující, trpajzlík jeden.:twisted::twisted::twisted:

Nj, jako kdybyste je neznali. Trpaslíci jsou nejhorší, ti vám vlezou všude...

Adnedz napsal:
Dan J. napsal:
Pavlík napsal:

Nj, jako kdybyste je neznali. Trpaslíci jsou nejhorší, ti vám vlezou všude...
A strašně rychle se množí... Já je chytám, ale většinou je zahazuji. ;););)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře