Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ondra135 napsal:Možná by pomohl ten global pošlete mi ho prosím na můj email ondra135@centrum.cz . Protože ten odkaz nefunguje děkuji.
ondra135 napsal:Mě to blblo při aktivitě 5014 za Třebovou, ale jiné aktivi ty mi tam vždy šli.
Ahoj Pavlíku,vynadáno nedostaneš,naopak pochvalu za vysvětlení,že tak velký balík nelze poslat jako přílohu mailu.A co si budeme říkat,kdyby dotyčný se trošku podíval po foru,ten odkaz by určitě našel...Pavlík napsal:ondra135 napsal:Možná by pomohl ten global pošlete mi ho prosím na můj email ondra135@centrum.cz . Protože ten odkaz nefunguje děkuji.
Ahoj, takovou přílohu mailu ti asi nikdo posílat nebude. Má to asi 96 MB. Jinak ten univerzální Petrův Global stáhnout jde.
Doufám, že nedostanu od Petra Nováka vynadáno , když zde uveřejním jeho fungující odkaz:
Univerzální Global.
Snad se tvé problémy tímto vyřeší
dj-aj napsal:no tak kto by ju dal na net ak na dvd neexistuje?
V63 Gigant napsal:Sziasztok, Attila vagyok Magyarországról. Sajnos csak magyarul tudok és egy problémával fordulok hozzátok, hátha tudtok segíteni. A Trat 321-es pálya oldalán a 9-es frissítés nem működik, nem tudom tudjátok-e az okát? Karbantartják, vagy valami más hiba van? És gondolom, ha mind a 17 frissítést feltelepítem a 9-es nélkül, akkor nem fog működni nekem a pálya...
Köszönöm a figyelmeteket és várom válaszotokat vagy ide, vagy az e-mail címemere: attilalevele@gmail.com