Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Já mám problém při hraní jedné aktivity na trati 321, když jí jedu tak mě pořád na jednom samém místě padá nevím co s tím skoušel jsem navíšit hodnoty v Globalu soubor soundcfg, ale bez úspěchu nevíte co s tím.

Možná by pomohl ten global pošlete mi ho prosím na můj email ondra135@centrum.cz . Protože ten odkaz nefunguje děkuji.

ondra135 napsal:
Možná by pomohl ten global pošlete mi ho prosím na můj email ondra135@centrum.cz . Protože ten odkaz nefunguje děkuji.

Ahoj, takovou přílohu mailu ti asi nikdo posílat nebude. Má to asi 96 MB. Jinak ten univerzální Petrův Global stáhnout jde.

Doufám, že nedostanu od Petra Nováka vynadáno , když zde uveřejním jeho fungující odkaz:
Univerzální Global.

Snad se tvé problémy tímto vyřeší

Naposled editoval moderátor:

to Ondra135:
při které aktivitě a v kterém místě.Mám podobný problém a je to po výjezdu z Přerova směr Olomouc kousek za navýšením rychlosti tuším na 100. Ve volné jízdě je to v pohodě,ale v aktivitě je problém.V globalu to tedy asi nebude.Vyměnil jsem i všechny soupravy,pak jsem zrušil i traffic vlaky a loose consists v tomto místě a stejně to vždy padlo.Dodnes jsem na to nepřišel. Byl to nějaký Expres z Uh.Hradiště do Prahy Běchovic

Mě to blblo při aktivitě 5014 za Třebovou, ale jiné aktivi ty mi tam vždy šli.

ondra135 napsal:
Mě to blblo při aktivitě 5014 za Třebovou, ale jiné aktivi ty mi tam vždy šli.

A zkusil jsi upravená staniční hlášení pro slabší počítače ze stránek autora této trati? Možná tohle bude řešení.

Já měl zase problém při jízdě aktivity Bečva těsně před Hranicema. Ať jsem zkoušel co se dalo, nic nepomáhalo. Tak jsem to nakonec vzdal. Hlášení jsem měl taky upravený.

Pavlík napsal:
ondra135 napsal:

Ahoj, takovou přílohu mailu ti asi nikdo posílat nebude. Má to asi 96 MB. Jinak ten univerzální Petrův Global stáhnout jde.

Doufám, že nedostanu od Petra Nováka vynadáno , když zde uveřejním jeho fungující odkaz:
Univerzální Global.

Snad se tvé problémy tímto vyřeší
Ahoj Pavlíku,vynadáno nedostaneš,naopak pochvalu za vysvětlení,že tak velký balík nelze poslat jako přílohu mailu.A co si budeme říkat,kdyby dotyčný se trošku podíval po foru,ten odkaz by určitě našel...

ZDRAVIM! KUPIL SOM SI TUTO TRAT 321 ALE LEN PO 8-SMU AKTUALIZACIU NO A STIAHOL SOM SI DALSIE AKTUALIZACIE NO NEVIEM KAM TO ROZBALIT PRETOZE ROZBALIL SOM TO DO TEJ TRATE NO NIC SA MI NEZMENILO STALE JU MAM LEN PO TU 8-SMU AKTUALIZACIU. PROSIM PORADTE. DAKUJEM.

A nemělo by místo "KUPIL SOM SI TUTO TRAT 321" být spíš "STAHL SOM SI TUTO TRAT Z INTERNETU"???
Já nikomu neposílám DVD s aktualizacemi 1-8...

no tak kto by ju dal na net ak na dvd neexistuje?

dj-aj napsal:
no tak kto by ju dal na net ak na dvd neexistuje?

dj-aj: ano, tato trať je na jednom nejmenovaném warez foru k dispozici právě po 8 aktualizaci. Takže přiznej barvu a s warezem sem nechoď :mad::!:

Dobrý den.
Mam dotaz.
Pořídil sem si trať 321 a zjistil sem že je tam málo vlaků cca 12 a tak se chci zeptat kde se dají ztahnou vlaky jako má pan Šemora?
předem děkuji za pomoc Petr

28Petr: Buď si koupíš od Zbyňka DVD s tratí a Trainsetem nebo si vozy postahuješ odtud http://msts.sinus.cz/ a postupně nainstaluješ všechny aktualizace trainsetu, které má Zbyněk na svých stránkách.

Sziasztok, Attila vagyok Magyarországról. Sajnos csak magyarul tudok és egy problémával fordulok hozzátok, hátha tudtok segíteni. A Trat 321-es pálya oldalán a 9-es frissítés nem működik, nem tudom tudjátok-e az okát? Karbantartják, vagy valami más hiba van? És gondolom, ha mind a 17 frissítést feltelepítem a 9-es nélkül, akkor nem fog működni nekem a pálya...

Köszönöm a figyelmeteket és várom válaszotokat vagy ide, vagy az e-mail címemere: attilalevele@gmail.com

Umíte někdo maďarsky? :) já ne,ale vyčetl jsem z toho,že asi má nějaký problém,že má aktualizaci 9 bez problému,ale se 17. aktualizací mu to dělá neplechu a nerozumí tomu.

V63 Gigant napsal:
Sziasztok, Attila vagyok Magyarországról. Sajnos csak magyarul tudok és egy problémával fordulok hozzátok, hátha tudtok segíteni. A Trat 321-es pálya oldalán a 9-es frissítés nem működik, nem tudom tudjátok-e az okát? Karbantartják, vagy valami más hiba van? És gondolom, ha mind a 17 frissítést feltelepítem a 9-es nélkül, akkor nem fog működni nekem a pálya...

Köszönöm a figyelmeteket és várom válaszotokat vagy ide, vagy az e-mail címemere: attilalevele@gmail.com

Přeložil jsem to pomocí Googlu tak snad mu nějak pomůžeme:

Ahoj, já jsem z Maďarska, Attila. Bohužel, pouze v maďarštině, a problém mám obrátit na vás, možná vám mohou pomoci. 321-Trat a sledovat strana 9-rok aktualizace nefunguje, nevím, zda je příčina? Zachována, nebo nějaká jiná chyba? A myslím, že pokud by všechny 17 aktualizace k instalaci a bez 9, nebude se mnou pracovat na trať ...

Děkuji vám za pozornost a těším se vybrané nebo zde, nebo e-mail címemere: attilalevele@gmail.com

Tak já se s pomocí Googlu pokusím dostat další informace. Zejména to, jak k trati přišel.

V63 Gigant: Hé, a pálya 321 frissítést nem igazán nem megy 9. Vásárolta a pálya a frissítés 8? Vagy letölthető az internetről?

Ürügy én magyar. Lefordítani a Google.

Pavlik köszönöm! Működik a pálya rendesen, csak a kérdés az volt, hogy mivel nem tudtam letölteni a 9 frissítést, mennyiben befolyásolja a pályát?

Google profi ;-)

Myslím, že náš maďarský priateľ má na mysli, že na stránke tejto trate http://www.simtrains.eu/trate/trat321/ nefunguje download aktualizácie 9

//edit
Vidím, že už ste na to prišli aj sami cez Google Translator.. tak nič :)

Áno Miro22 má pravdu, a on ešte pýtal, źe bez aktualizace 9 ako bude fungovat trať

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře