Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou archiv #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

V63 Gigant napsal:
Pavlik köszönöm! Működik a pálya rendesen, csak a kérdés az volt, hogy mivel nem tudtam letölteni a 9 frissítést, mennyiben befolyásolja a pályát?

Google profi ;-)

Igen, a frissítéseket letölteni, 9 nem működik. Majd várom, hogy itt a szerző jön pályán, és töltse le újraindul. Nélkül, 9 nem fogja frissíteni a pálya work at all! Nincs értelme még kipróbálás!

Megoldás az lenne, hogy követni annak érdekében, újra és jön a DVD teljes az összes frissítést.

Hogyan juthat el a pálya:

350 CZK (15 EUR) * - kívül a Cseh Köztársaság által küldött ajánlott postai
- Előre fizetés ajánlott levélben vagy átutalással a számlán

* Ez az átalánydíj a forgalmazás és a munkával kapcsolatos forgalmazás.

Ha érdekli ez a pálya, akkor iratkozzon fel a martin030@centrum.cz. Megrendeléskor kérjük, adja meg nevét, címét és a szállítás módját a DVD.

Szállítási idő körülbelül két hét.

Pro Zdeňka Itterheima a Stavitelexx: nefunguje download aktualizace číslo 9. Nevím, jestli je to záměr (ochrana před warezem). Kdyžtak na to mrkněte. Dík.

Dobrý den, mám celkem problém chci si zahrát po cca 2 letech MSTS mám koupené dvd od Martina (někdy ze začátku roku 2008) ale mám tam jen data po aktualizaci 6. Chtěl jsem hru dát do aktuální podoby, ale nedaří se mi stáhnout aktualizaci 9. Neporadíte někdo? Snažím se spojit s Martinem jak přes icq, mail tak i telefon, ale nikde se s ním nemůžu spojit. Nemůže mi to někdo třeba poslat mailem?( muselo by se to asi rozděli) nebo přes icq? Hodně by mi to pomohlo. Schválně jsem se zaregistroval pod svým jménem, a pracovním mailem at si kdokoliv může zjistit kdo jsem a že nelžu. Díky za pomoc předem.

vladimir.plutko napsal:
Dobrý den, mám celkem problém...

Dobrý den i vám. Jestli jste si ještě nevšiml, tak v předchozím příspěvku jsem to řešil s jedním maďarským kolegou, který má ten samý problém.

Je třeba počkat, až se Stavitelxx ozve. Nezapomeňte, že je období dovolených. Takže buď bych počkal, anebo znovu objednal DVD s tratí v nejaktuálnější podobě.

Pavlík napsal:
vladimir.plutko napsal:

Dobrý den i vám. Jestli jste si ještě nevšiml, tak v předchozím příspěvku jsem to řešil s jedním maďarským kolegou, který má ten samý problém.

Je třeba počkat, až se Stavitelxx ozve. Nezapomeňte, že je období dovolených. Takže buď bych počkal, anebo znovu objednal DVD s tratí v nejaktuálnější podobě.

Já bych to klidně i objednal i jsemmu to psal. Já si to právě chci zahrát teď, mám totiž jen čas do soboty. pak se mi vrátí přítelkyně z dovolené a zase se rok k hraní nedostanu:)) Nemůže mi to někdo poslat na icq třeba? Byl bych za to moc vděčný....:(
vladimir.plutko napsal:
Pavlík napsal:
vladimir.plutko napsal:

Já bych to klidně i objednal i jsemmu to psal. Já si to právě chci zahrát teď, mám totiž jen čas do soboty. pak se mi vrátí přítelkyně z dovolené a zase se rok k hraní nedostanu:)) Nemůže mi to někdo poslat na icq třeba? Byl bych za to moc vděčný....:(

myslím jen tu aktualizaci 9 má 90Mb tak to by nemuselo být tak špatně mno...

Naposled editoval moderátor:

Zdravím,
Aktualizace 9 byla z webu odstraněna, kvůli nelegálnímu šíření tratě přes warez.
Pokud někdo potřebuje aktualizaci 9, kontaktujte mě přes e-mail a já Vám ji poskytnu, je umístěna na jiné internetové stránce pod jiným názvem.
Zároveň mi napište Vaše jméno, adresu, a v příloze e-mailu pošlete soubor "Navod.txt" z DVD Tratě 321.
Děkuji

Martine, dík za tohle opatření. Snad ubude lidí, který sem budou psát o aktualizaci 9...
PS: Pro šťourali: V mém článku neni ani kapka ironie.

Super nápad a asi by bylo vhodné kdyby to někdo přeložil našemu maďarskému kolegovi...

faldicek napsal:
Super nápad a asi by bylo vhodné kdyby to někdo přeložil našemu maďarskému kolegovi...

Tento Maďarský kolega ode mě DVD nemá...

Luky napsal:
... Ale jednu věc na DVD by přece přidat mohl a to tu, že kdo nemá trať BP, aby se mu hra spustila i bez originálního CD hry na PC MSTS ...

Jak souvisí originální CD, trať BP a DVD s tratí 321?

Po čisté instalaci MSTS vyžaduje CD vložené v mechanice, toto řeší až trainupdate na verzi 1.4, který je možno nainstalovat instalátorem trati BP (aby to řadoví uživatelé měli jednodušší a nemuseli na to už myslet). Takže možná si Luky myslí, že trainupdate se jinak nainstalovat nedá a chce ho mít i na DVD trati 321.

Taky jsem moc nepochopil dotaz ohledně originálního CD. Pokud máte čistou instalaci MSTS, tak Vám stačí DVD Tratě 321, není potřeba nic doinstalovávat z DVD pana Šemory nebo odjinud.

Stavitelxx napsal:
Taky jsem moc nepochopil dotaz ohledně originálního CD. Pokud máte čistou instalaci MSTS, tak Vám stačí DVD Tratě 321, není potřeba nic doinstalovávat z DVD pana Šemory nebo odjinud.

Přesně tak,souhlasím a potvrzuji Martina.Od pana Šemory můžete snad jen trainset a ani ten teoreticky nemusíte z DVD.

Ahoj Martine! Při tvorbě aktivity na 321+322+323 a zpět 321 jsem narazil na problém. Z Hnojníka - odjezdu směr F-M až ke klacku na první staniční koleji ve F-M směr Frýdlant je asi málo návěstidel, protože když si aktivitu ošetřím servisem právě u toho odjezdového návěstidla ve F-M kvůli osobáku jedoucímu taky směrem na Frýdlant, zůstanu trčet právě v tom Hnojníku a až po uvolnění trasy za F-M můžu pokračovat dále. Myslíš, že s tímto by šlo něco udělat, třeba pomocí skrytých návěstidel? Díky moc a ať se Ti daří s Prahou.

... a jak napsal radekedar, abys nemusel mít originální CD při startu simulátoru v mechanice, musíš mít nainstalovaný jediný oficiální upgrade MSTS od Microsoftu ... ten je také podmínkou instalace MSTS Bin a nesouvicí s jakoukoliv tratí ... odkazy ke stažení upgrade najdeš na stránkách MSTS Bin

Silnice není závodní dráha napsal:
Ahoj Martine! Při tvorbě aktivity na 321+322+323 a zpět 321 jsem narazil na problém. Z Hnojníka - odjezdu směr F-M až ke klacku na první staniční koleji ve F-M směr Frýdlant je asi málo návěstidel, protože když si aktivitu ošetřím servisem právě u toho odjezdového návěstidla ve F-M kvůli osobáku jedoucímu taky směrem na Frýdlant, zůstanu trčet právě v tom Hnojníku a až po uvolnění trasy za F-M můžu pokračovat dále. Myslíš, že s tímto by šlo něco udělat, třeba pomocí skrytých návěstidel? Díky moc a ať se Ti daří s Prahou.

Ono je možné že tam něco chybí, mezi FM a Vratimovem jsem teď taky doplňoval nějaké návěstidla. Byly to hold začátky mé tvorby, kdy jsem ještě dělal hrubé chyby, chtělo by to opravit. Bohužel ale video z tratě FM-Hnojník nemám, takže není podle čeho návěstidla opravit.

Jinak obrázky z průběhu stavby Prahy po mě nechtějte, byli by jste zklamaní...:eek:

Naposled editoval moderátor:

Já si myslím,že nebyli,že nás pouze taháte za nos a chystáte nějaké překvápko :-P nemám pravdu? :razz:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře