Aktivity Lukyn-CZ

Nebo zkus třeba při posunu zajet více za hlášku, možná jsi zastavil moc blízko. U některých aktivit se to stává :)

Tim posunem se začíná, takže vyjíždí z počátečního bodu. Spíš si myslim že začal moc brzy, ale když se zobrazí povolení k posunu, je vexle už přehozená...

Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem, že jede posun někde uprostřed hry. Tak myslím, že kdyby zkusil počkat déle, tak že by se to mělo přehodit.

LUBA napsal:
Dobrý večer.
Při pokynu k posunu na soupravu jedu místo na ni do šturcu.
Poslední pracovní verze BIN.
Čekal jsem až do hlášky o zkoušce brzdy. Zkusil jsem i cuknout a vexle nic.

Ok, až bude čas, tak na to kouknu a udělam jinou verzi, kde se bude začínat trochu jinak a pošlu ti ji...

Vim o tom, je vas vic. Jakmile budu mit cas, tak aktivitu poupravim. Jen by me zajimalo, cim to je, ze vam to blbne...

Jestli tam máš blokovací servis na koleji hráče před těmi vozy co se mají připojit(aby hráč měl před odjezdem na stůj) tak to může dělat on.

Ten tam je, ale naskoci asi az za 20 vterin po povoleni k posunu... Tudiz by tam mela byt davno postavena cesta... V pondeli prijdu z prace, tak budu mit cas na to kouknout..

Pěkný večer všem, připravuji aktivitu z dob ČSD, hotová bude snad o víkendu a bude se jednat o vlak Sp-9221 z Prahy Vršovic do Čerčan...
ae24dc6b934a4207d36859ed45a36062.jpg

Dnes jsem vydal svoji první aktivitu pro trať 321. Jde o R-687 z Děčína do Prahy.
 Info a odkaz ke stažení je u mě na stránkách, těšim se na vaše ohlasy a komentáře..
A slibovanou aktivitu Sp-9221 z roku 1989 snad konečně vydám během příštího týdne...

Podzimní zauhlování!!!
A který vlak bude v aktivitě ten Váš? Hotovo by mělo být do konce týdne, pokud bude čas a chuť tvořit...

01.jpg

Jinak aktivita Sp-9221 CSD je téměř hotová, jen čekám až ČSD vydá své nové skiny...

Back
Nahoře