Aktivity Lukyn-CZ

RE: Ex-129

Projel jsem 1. díl aktivity a bylo to moc pěkný!!!!Traffic,předjíždění vlaků,jízda na výstrahu/na stůj atd. Prostě 1.díl byl moc pěkný a vše fungovalo jak mělo!!!

super, tak to mam radost...

Nová Aktivita

Ahoj, právě jsem se pustil do dělání další aktivity... Prozradím, že tentokrát se projedem s lokomotivou řady 242 ;) Více na mém webu www.lukyho.estranky.cz

Aktivita Os-4700

Ahoj, právě jsem dokončil další aktivitu pro trať BP, jde o osobák z Brna do Letovic.... je ke stažení na www.lukyho.estranky.cz

Lukyn-CZ napsal:
Doufám že Vám aktivita Os-4700 funguje jak má... Budu rád za vaše připomínky a názory, díky.....

Ahoj, tak jsem dojel 4700 :-). Povedená aktivitka, jen fíra z rychlíku asi spal, když profrčel Skalicí bez zastavení :-D.

Zdravim Lukyne! Musim pochválit aktivitku Sp/Os. I když je prťavá, je velmi pohodová. Prostě relax. Bylo by fajn v instruktáži upozornit, že ten Sp staví i v Třebechovicích p. O., když to není v JŘ. Poprvé si to člověk neuvědomí, pokud to nezná. Pak musej kaštani lítat po celý stanici. Je to jen detail, ale pomůže to. Držim palce do další tvorby!

brqo napsal:
Bylo by fajn v instruktáži upozornit, že ten Sp staví i v Třebechovicích p. O., když to není v JŘ.
Cituješ na jiném místě předpis. Proč zde požaduješ jeho porušování ?
Strojvedoucí je povinen jet podle jízdního řádu.( Je to nejen v předpisu, ale i v zákonu.)

350.009 napsal:
Ahoj, tak jsem dojel 4700 :-). Povedená aktivitka, jen fíra z rychlíku asi spal, když profrčel Skalicí bez zastavení :-D.

Jejej... Tak to sem přehlédl... Napravim to a dám ke stažení opravu, kde už R bude stavět.... Díky za připomínku....:eek:

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Strojvedoucí je povinen jet podle jízdního řádu.( Je to nejen v předpisu, ale i v zákonu.)
No právě, že v té aktivitě to v JŘ není. Přijede se do Třebechovic, zastaví na STŮJ a jak padne 40+volno :), tak se jede. Až pak doběhne výpravčí...

brqo napsal:
bob57_cz napsal:
No právě, že v té aktivitě to v JŘ není. Přijede se do Třebechovic, zastaví na STŮJ a jak padne 40+volno :), tak se jede. Až pak doběhne výpravčí s povolením odjezdu...
A v čem je problém ? Vlak zastavil kvůli návěsti "Stůj". Nebo snad nesmí zastavit před "Stůj", když podle jízdního řádu má projet ? !
Jaký výpravčí doběhne s "povolením" ?! Co je zase tohle za newpojem !:D
:study: D1 :study: D2

bob57_cz napsal:
Co je zase tohle za newpojem !:D
To je pojem, který rozhodí každého od dráhy, že...:twisted: :-P Šlo mi o něco jiného, ne o předpis, ale já už se s tim srovnám.;)

Ahoj, zdravim všechny příznivce virtualní železnice... Doufám že se vám líbí mé aktivity ;) Právě pro vás připravuji specialní Mikulášskou jízdu, která bude sice fiktivní, ale i tak věřím že se bude líbit... Těšit se můžete v pátek, kdy ji uveřejnim na stránkách www.lukyho.estranky.cz
:cool:

video

Sice sem slíbil novou Mikulášskou aktivitu, ale vzhledem k blížící se aktualizaci tratě BP, jsem se rozhodl počkat. Místo toho jsem vytvořil zimní video, na které se můžete podívat na www.lukyho.estranky.cz ;)

Lukyn-CZ napsal:
Ahoj, chci se jen zeptat jestli někdo projel aktivitu Sp/Os-zima a jak mu fungovala... Díky

Ja by som si ju rad stiahol,ale stale mi na uloz to vypisuje ze je prekroceny limit free slotov.

Back
Nahoře