Aktivity Lukyn-CZ

Zdravím, problém s NEXákem, před brodem u vjezdového klacku svítí stůj a né a né se hnout. Už tam trčím 10 minut a nic. Mohl byste mně poradit, kde by mohl být problém? Nebo se tam má čekat ještě dýl?:rolleyes:

Ferda napsal:
Zdravím, problém s NEXákem, před brodem u vjezdového klacku svítí stůj a né a né se hnout. Už tam trčím 10 minut a nic. Mohl byste mně poradit, kde by mohl být problém? Nebo se tam má čekat ještě dýl?:rolleyes:

Ufff, tak na vjezdu by se čekat nemělo... Čeká se na odjezdu... V kolik tam jsi?

Ferda napsal:

Hmmm.. tak jsem to zkoušel a asi je tam špatný sevis. Moc se omlouvám a děkuji za upozornění.... Do konce týdne to opravim a dam ke stažení novou verzi...

Však toliko se nestalo. Aktivita se mně líví, proč si jí nezajet znovu:) Snať jen by se hodilo přiložit sešiťák s časama...

Tak konečně se mi podařilo opravit ten NExák.... Nakonec sem musel oba problematické Servisy uplně odstranit, ale snad to nebude vadit.... Tak Vám přeju krásnou cestu a pokud se chcete ještě více přiblížit realitě, tak budíček na 3:30, uvařit kafčo a jedem! :-)

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.lukyho.estranky.cz/archiv/iobrazek/59

Hujan napsal:
Zdarec Lukyn, tomu sešiťáku se nějak nechce sosnout....asi špatnej link?: )

Mě to sosá v pohodě... :cool: Link je dobře, ale soubor je v .PDFku :wink: Mohu ti ho poslat na mail, pokud chceš...

Děkuju, kdyby jsi byl od tý dobroty:) zobrazí se mi ...archiv/uploaded/183 a dál nic, bílá stránka a sosnout to též nejde...Mám jen Operu, tak nemůžu zkusit jinak...

Sešiťák opravdu nejde stáhnout:( Stejný problém jako kolega. Zobrazí se jen bílá stránka a dál nic, šlo by to prosím uploadnout i někde jinde? Používám IE7. Děkuji:)

Ten sešiťák má opravdu chybu a nejde stáhnout ani IE8 ani Firefoxem.Plně souhlasím s ostatními.Nutná oprava.Stan

Ahoj, tak teď jsem to dorazil. Všechno funguje:) V brodě jsem byl o osm min. dřiv a na odjezdu 40 a volno, ale pak jsem čekal v Pohledu na křižování. V Kenigu mě to taky nezastavilo a byl průjezd. Takže majlont minuta s naskokem. Aktivita pěkná, možná víc traffiku by bodlo;)

Ferda napsal:
Ahoj, tak teď jsem to dorazil. Všechno funguje:) V brodě jsem byl o osm min. dřiv a na odjezdu 40 a volno, ale pak jsem čekal v Pohledu na křižování. V Kenigu mě to taky nezastavilo a byl průjezd. Takže majlont minuta s naskokem. Aktivita pěkná, možná víc traffiku by bodlo;)

Osm minut je dost, to si to pěkně hnal... Je taky možný, že si nějakej trafic timhle minul.... Ten sešiťák je třeba dodržovat +/- 2min. ;)
Ale sem rád že se líbí....

Back
Nahoře