Aktivity Lukyn-CZ

Ahoj, projel už někdo ty osobáky? Rád bych nějaké ohlasy... Doufám že vše fungvalo jak mělo.... Dík ;)

Ahoj, rád bych věděl, jestli už někdo jel moji poslední aktivitu Sp-1903 Labe a jestli nenastal nějaký problém... Díky

Ahoj, nevím jak u ostatních, ale u mně problém nastal. Při zpouštění mně MSTS vyhodilo hlášku, že nejde přidat 163 099 do světa a simulátor spadl. Ostatní aktivity mně chodí,tak to vypadá, že tam někde bude asi chyba;-)

Ferda napsal:
Ahoj, nevím jak u ostatních, ale u mně problém nastal. Při zpouštění mně MSTS vyhodilo hlášku, že nejde přidat 163 099 do světa a simulátor spadl. Ostatní aktivity mně chodí,tak to vypadá, že tam někde bude asi chyba;-)

To je divné, pokud vim tak sem 163.099 ani v aktivitě nepoužil... Tedy pokud mluvíš o Sp-1903...

Lukyn-CZ napsal:
Ahoj, rád bych věděl, jestli už někdo jel moji poslední aktivitu Sp-1903 Labe a jestli nenastal nějaký problém... Díky

Problém s chodem aktivity není, ale je tu problém s chybějící stanicí Pečky. Dle SJŘ i KJŘ příjezd do Peček 18:19 hod, odjezd 18:24 hod.

Blackwolf napsal:
Lukyn-CZ napsal:

Problém s chodem aktivity není, ale je tu problém s chybějící stanicí Pečky. Dle SJŘ i KJŘ příjezd do Peček 18:19 hod, odjezd 18:24 hod.

Tady je to ošetřeno odjezd. návěstidlem, a hláškou výpravčího o předjíždění R-877

neonxc napsal:
Taky můžu potvrdit funkčnost špěšňáku, je parádní.

Díky, každá kladná odpověď je motivací v další tvorbě.... ;)
Už ted chystam další aktivitu, tentokrát se přesunem o 20 let nazpátek, do dob ČSD....

Já bych si dovolil malou radu, doufám, že se neurazíš. Odstavené soupravy je lepší vytvářet jako "traffic" tažený neviditelným servisem 1, čekající na "waiting pointu", než jako "loose consisty". Je to sice časově náročnější, ale LC hodně zatěžují paměť a snižují FPS. Já se divil, že Sp Labe se mi podařilo spustit teprve po snížení kvality grafiky o dva stupně, přitom ve svých aktivitách mám o dost hustší provoz a jedou mi i při nastavení nejvyšší úrovně grafiky. Tak kouknu do AE a aha, dlouhé loose consisty v každé druhé stanici. Může to být také důvodem, proč se některým uživatelům objevovaly ty chybové hlášky.

Taky to nechápu není sám, co neustále používaj LC, proboha lidi, tohle může udělat jenom aktivitář začátečník a ne někdo, kdo už vydal pár aktivit, ani nevíte jak je těžké opravovat LC. Pokud se na soupravu nenapojuji, okamžitě to dávám jako trafik a díky tomu jim mohu mít i více najednou, tady jsem neustále limitován. Ne všichni maj děla. A ne každý umí opravit LC.

alcapone napsal:
Taky to nechápu není sám, co neustále používaj LC, proboha lidi, tohle může udělat jenom aktivitář začátečník a ne někdo, kdo už vydal pár aktivit, ani nevíte jak je těžké opravovat LC. Pokud se na soupravu nenapojuji, okamžitě to dávám jako trafik a díky tomu jim mohu mít i více najednou, tady jsem neustále limitován. Ne všichni maj děla. A ne každý umí opravit LC.

Aha, tak já celou dobu myslel že LC zatěžuje MSTS mín než trafik... Díky za rady, příště to udělam jako trafiky...

Právě dokončuji 1. díl nové aktivity vlaku EC-170 Hungaria. Pojedete s lokomotivou ES499.0009, která si tento měsíc připoměla své smutné, 20. výročí od své poslední jízdy... Aktivita by měla být hotova tento víkend.

Lukyn-CZ: proč se mi nezobrazují obrázky z tvého příspěvku? Co dělám špatně?

Back
Nahoře