Aktivity Lukyn-CZ

No to sice najde, ale nic to nemění na tom, že autor příspěvku by měl buď uvádět korektní odkazy na obrázky nebo je neuvádět vůbec.

sám nevim jak na to.. jednou se ukážou, podruhé ne... pak zas jo..... :-( Jinak 1. díl je hotov, jen čekám na odzkoušení na jinym PC.

Ahoj všem, bohužel Vám musim oznámit že svou neopatrností sem si smazal veškeré práce na slibované aktivitě Ec-170... :-(
Proto se její vydání odkládá na neurčito. Místo toho jsem začal dělat aktivitu, ve které se projedete s řadou 150.2, se kterou vystřídáte Lv, Sv, Os a nakonec R

Ahoj, po delší době jsem se zas dostal k tvorbě aktivit. Ale slibovanou, s řadou 150.2 si necham na později, až Zbyněk vydá aktualizaci své tratě. Místo ní jsem udělal R-790 z Hradce Králové do Prahy. Teď hledam dobrovolníka, který mou aktivitu otestuje. Kdo by měl zájem ať mi napíše SZ. Díky

Ahoj, R-790 je hotov a ke stažení na http://www.kolejnice.estranky.cz/
Jede se podle letošního GVD, tesováno Pavlíkem a Swamem, tak snad bude vše v pořádku... Přeju všem pěknou cestu a kdyby se vloudila chyba, tak prosím ihned napsat a opravím, díky Lukyn.

Tak chyba se vloudila, místo souboru .APK sem nahrál .ACT, už je to opraveno... Kdo již stáhl, nechť stáhne znovu. Díky a sorry....

Zdravim všechny! Na vědomost se dává, že po dlouhém období jsem se opět pustil do tvoření aktivit... Hledam proto někoho, kdo by mi pomohl s testovánim, díky! Případní zájemci přes SZ.

Dukostav: tim si nejsem jisty, urcite ne pro trat BP.... A jak se rika “kdyz dva delaji totez, nikdy to neni totez...“

Další připravovanou aktivitou je vlak Sp-1951, pro trať BP88.
Řízené vozidlo je 954. Aktivita bude hotova snad koncem týdne.
4a927ebac225efc516a5707fa6234e00.jpg

Naposled editoval moderátor:
Sp-1951 je hotov a ke stažení na mých stránkách. K aktivitě je přiložen seznam vozidel mimo Trainset a také SJŘ. Aktivita je pohodová, nic složitého. Za test děkuji Midrafonovi...

Back
Nahoře