Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jaká je hodnota ( nemám ten .eng momentálně po ruce ) v parametru ?:alcapone napsal:Tak jsem nainstaloval aktivitu EC Detvan. Vyměnil u ní mašinu za ČEZ a čekal co se stane ve Svinově a stolo se to, co psal Metostav. Psal, že odbrzdil a tak a chyba je u toho odbrždění a to zásadni osobní vagony se odbrzdí, ale loko ne. Je stále zabržděna. To by mě zajímalo kdo nám tu udělal chybu v ladění. Opravte to prosím někdo. Ja nemám šajn kam šáhnout. Skusím ještě jiný bin, ale výsledek bude určitě stejný.
Pokud aktivita začíná s lokomotivou, tak se odbrzdí, nevím jak to ještě nejlépe napsat. Pokud na ní přestoupíš, tak se neodbrzdí jenom loko, ostatní co je za loko zapojené se odbrzdí.bob57_cz napsal:Nějak tomu nerozumím, co znamená tohle: " ale pokud začnu s loko, tak se odbrzdí."
Hmmm. Tak ještě zbývá změnit základní definice všech brzdičů na stav při startu "odbrzděno", což jsem já v laděních z mé dílny takto nastavoval vždy v rozporu s laděním ala TBP, kde to "správce trainsetu" vyžaduje a předělává na polohu brzdící.alcapone napsal:Pokud aktivita začíná s lokomotivou, tak se odbrzdí, nevím jak to ještě nejlépe napsat. Pokud na ní přestoupíš, tak se neodbrzdí jenom loko, ostatní co je za loko zapojené se odbrzdí.bob57_cz napsal:Nějak tomu nerozumím, co znamená tohle: " ale pokud začnu s loko, tak se odbrzdí."
Psal jsem přece změnit výchozí brzdící na odbrzdění.alcapone napsal:Pokud myslíš toto.
Brake_Train ( 0 1 0.1 0.7
Ta mašina dříve ale jezdila normálně.alcapone napsal:Je špatný dát všem k dispozici model, který nefunguje.
Zloběj všechny nové 150 a 151. Staré banány fungují bez problému. Novou gorilu jsem neskoušel. Když zapnu 3*F5 tak vidím jak se potrubí plní nebo vyprazdňuje, ale poslední hodnota, zřejmě tlak je stále stejný tedy 4400. Doufám, že jsem hodnotu napsal správně.bob57_cz napsal:Ta mašina dříve ale jezdila normálně.alcapone napsal:Je špatný dát všem k dispozici model, který nefunguje.
Je to jen a pouze tahle jediná, která takto zlobí nobo je jich více ?
Pro nalezení chyby je toho zapotřebí vědět trošku více - třeba tyhle mašiny zlobí (čísla) a tyhle nezlobí (čísla).
Má to psanou brzdící váhu 44t, tak to bude okamžitá síla.alcapone napsal:Když zapnu 3*F5 tak vidím jak se potrubí plní nebo vyprazdňuje, ale poslední hodnota, zřejmě tlak je stále stejný tedy 4400. Doufám, že jsem hodnotu napsal správně.