Johnííkova dílna

Pěkné. To bych se měl ptát spíš já tebe :cool:. Taky jsem do své dílny přidal nový screen ;)

bob57_cz napsal:
Johníík napsal:
Dlouho jsem váhal, ale nakonec jsem teda založil tohle téma.
Tak si alespoň ty linky oprav, aby to dělolo, co se od toho očekává.

Co na nich opravovat?? ;) (jestli ti něco vadí, tak to napiš, protože s tvého příspěvku nejde nějak najevo, co ti vadí) :D

To Dominik: Díky za pochvalu, já třeba nechápu jak jsi ten obrázek udělal tak velký, nebo jak jsi zabarvil ten ventilátor u zssk 750
Jakou stránku používáš, že to máš tak velké ty screeny? :cyclops:

Naposled editoval moderátor:
Johníík : já mám svůj web (na www.websnadno.cz),kde si do správce souborů můžu vkládat obrázky, jejichž odkaz pak dám na forum.

Třeba : www.zelweb.wbs.cz/750.JPG

Kdybys chtěl, můžeš mi screeny posílat na e-mail a já ti tady na fórum screeny vkládat :idea:,ale to záleží na tobě.

A co se týče toho ventilátoru, tak používám fototextury, které najdeš v BURZE v sekci Nabídka fototextur na skinování.

Edie napsal:
Johníík napsal:
Nyní screeny skinů, aktivit (ve velké velikosti) na mých stránkách www.johniikmsts.wbz.cz
:D

Jseš si jistej, že ty stránky jedou?:cool:

už jo, splet jsem písmeno napsal jsem wbz.cz místo wbs.cz:wink: ještě jednou odkaz: www.johniikmsts.wbs.cz nebo stačí kliknout na WWW pod příspěvkem

Psal jsem že udělám skin 122ky. Dnes odpoledne jsem začal tuto lokomotivu skinovat (122 004-5). Lokomotiva bude v nátěru ČD Cargo. Je to proto, že je tento nátěr celkem jednoduchý,pěkný a hlavně v msts ještě není ;)
Myslím že finální práce by mohla stát za to. Za pár dní přiložím screeny,
až bude odvedeno více práce.....

Mohl by někdo tomu mladému vysvětlit, jak a jaké obrázky se dávají na web k prohlížení ?
( Já už na takové PC novice nemám sílu. Internet je plný kvalitních návodů, jak se dělá web, ale to zásadně nováčci nečtou. )
Původní linky v tomto vláknu měl totálně zvorané a přitom se cítil dotčeně.
Ještě nyní po "opravě" tam má takovouhle volovinu:
http://johniikmsts.wbs.cz/Screeny_skinu.html
Současně se děje další bota na jeho webu, ale to asi nepobere.
Obrázek o velikosti 3,8MB je na webové stránce silně nad mé gusto i při internetovém připojení 4mega. !!!
Na stejně kvalitní zobrazení ve stránce je však potřeba nanejvýše 100 až 200kilo.
Není těch přehmatů na jednoho trochu moc ?

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1659&pid=74536#pid74536
Žeby se nám mezi návody v tomto foru zrovna tenhle ztratil ?
Ne neztratil, je tu pořád:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1475
( Máte-li někdo přebytek nádobí z drahých kovů, poskytněte je nováčkům, mají to zapotřebí.)
.
.

Naposled editoval moderátor:
Johníík : mne se jeden obrázek načetl za 2 minuty.

Jestli screeny z MSTS vytváříš klávesou "print screen" a pak pomocí CTRL+V vkládáš do malování, tak při ukládání obrázku z malování vyber "uložit jako..." a ve štítku ne jako *.bmp ,ale jako formát JPG.

Příklad : Ten brejlovec mi ve formátu bmp zabral 3,4MB, ve formátku JPG pouhých 100kb ;)

bob57_cz :Současně se děje další bota na jeho webu, ale to asi nepobere.
[/quote]
Fotky na webu jsem opravil do formátu JPG a zmenšil ;)

Na mém webu jsou první fotky 122ky v nátěru CARGO.
Pořád je na ni práce dost, ale po dokončení bude ke stáhnutí...

Určitě pište připomínkyˇ, ať je můžu kdyžtak opravit :D

Také položím otázku. Má smysl v dnešní době dělat skin ala "Malování"? Nebude lepší počkat na pořádné fotky ČDC 122/123?

Není to sice žádný zázrak, na druhou stranu ale musíte vzít v úvahu, kolik je Johnííkovi let a že začíná. Snad to bude časem lepší.

Back
Nahoře