D
Dominik
Host
Johníík napsal:A sakra! to je kvalita........
No jo no, kdo umí, umí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Johníík napsal:A sakra! to je kvalita........
Johníík napsal:A sakra! to je kvalita..mates.zscs napsal:ja na nej makam a aj mne sa zda ze ide trosku do ruzova
http://sklad.obrazku.cz/stranka/81245_BOKY.JPG.html
Tohle bych nikdy nezrobil.
Nějaké fotky měl Michal ve stínu, jiné zase nasvětlené a to je potom velký problém udělat aby byly všechny stejně barevné.. To ani nemluvim o tom že to mám
trochu křivé..
Michale, nic proti tobě samozřejmě
Hekl : Dík za nabídku pomoci, obávám se že opravdu budu s finálem potřebovat trošec helpnout, hold jsem ještě nezkušený![]()
Je tento program prosím niekde free ?Hekl338 napsal:...Zoner 9 napriklad...
Myslím, že se přibaloval zdarma k některým foťákům.duuso napsal:Je tento program prosím niekde free ?
duuso napsal:Je tento program prosím niekde free ?Hekl338 napsal:...Zoner 9 napriklad...
duuso napsal:Je tento program prosím niekde free ?Hekl338 napsal:...Zoner 9 napriklad...
Za dva dny??? to jsi fakt borec... Já se ted snažím sladit barvy, bo mi to nějak nejde.. část je narůžovělá a druhá uplně sitě červenáČouda napsal:Johníku, už máš ten peršing hotovej?
Každý nějak začínal,já začínám,neříkám,že by má trať byla nějaká hrozná,ale nevypadá růžově,prostě jsem začátečník,až se do toho víc vžiju začnu stavět lepší tratě.Johníík napsal:Jsem prostě jen Amatér
Johníík napsal:Za dva dny??? to jsi fakt borec... Já se ted snažím sladit barvy, bo mi to nějak nejde.. část je narůžovělá a druhá uplně sitě červená
Pochop ale, podívej se kolik skinů už máš za sebou a kolik já...
Jsem prostě jen Amatér, ale snad se někdy dopracuju na kvylitu s jakou skinuješ ty![]()