Ahoj, napíšu to 05 zde, at nezakládám nové vlákno.
Mám následující problém:
Nainstaloval jsem nejprve hru MSTS, pak trať BP (83, TB8) a pak aktivitu Os Pce - Masna (stáhnuté z blackwolf...). Hra se mi sekla na zhlaví v Pce a po druhé těsně před perónem v Kolíně. Obrazovka zčernala, hra se vypla, žádná chybová hláška. Na tom by ještě nebylo nic nic zvláštního,
ALE
po tomto, když nainstaluji nějakou další aktivitu, tak hra absolutně nenačítá žádná vozidla z trainsetu a např. u aktivity Sp 1702 od Poisona, kde NENÍ TŘEBA žádného doplňkového vozidla mi ConBuilder nahlásí přes 300 chyb=vozidel, která nemůže najít, ale mám je tam. Přitom se mi v CB objeví jen asi 1/3 obsahu trainsetu a daných aktivitách mám na výběr jen z trati BP, kde mám jen aktivity, které jsem "doinstaloval," tj., které jsem nainstaloval mimo základní balík aktivit od Šemory. Jediná funkční aktivita, která jede bez chyb, je ten os Pce - Masna, ale ostatní hlásí přes 300 chyb a více...
Jediné schůdné řešení je celou hru i z tratí přeinstalovat.
Přeinstalování Conbuilderu, Trainstoru či nečeho jiného nezabírá. Chybu nějak nemůžu najít. Prostě se to celé zesere a já s tím neudělám nic.
Kdo mi nabídne nějaké řešení, kde může být chyba, toho můžeme nominovat pomalu na Nobellovu cenu...