Trať Liberec-Tanvald

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hynďa
  • Datum začátku Datum začátku
No tak po vypití několika hrnků čaje, džusu, šťávy, sežrání jednoho popcornu a odkoukání spousty dílů Přátel se začíná rýsovat krajina nad Prosečí (zkrátka to, co by Martin od 321 dělal hodinku, jsem já dělal celý odpoledne :D )
Když to půjde dobře, snad by mohla bejt v blízký době krajina z Vesce komplet až do Jablonce...

Chlapci znalí od Liberca. Měl bych jeden dotaz. Ta zastávka Vestec to je tam kde bylo MS k klas. lyžování v roce 2009 ? A nevíte jak daleko je přibližně ta zastávka od toho lyž. centra ? Díky moc.

zbynda napsal:
Chlapci znalí od Liberca. Měl bych jeden dotaz. Ta zastávka Vestec to je tam kde bylo MS k klas. lyžování v roce 2009 ? A nevíte jak daleko je přibližně ta zastávka od toho lyž. centra ? Díky moc.

Zbynda:je to tak 3-4km zastavka se menuje vesec ale do sidliste vesec je to tak 2,5km pak projdes cely sidliste a za nim uz vidis tak kilometr vzdalenej kopecek ktery se nachazi uprostred arealu ;)

Pěkný :) Jen otázečka, ta šalina do Jablonce bude postavená jen tam, kde "se potkává" s tratí, či ji někdy postavíš celou?

Díky :) Koleje jsem tam položil, teď už stačí jen aby NĚKDO ty koleje vyměnil za menší rozchod, já to ale určitě nebudu :P

Právě stáhli soubor Liberec-Tanvald.rar a extrahován do MSTS/Routes/

Teď můj MSTS Crash a chce mluvit s Microsoft. ....

Odstranil jsem trasu a nyní je zpět MSTS do svého starého já.

Jistě něco mi chybí.

Prosím, pomozte

ChrisD

E499_2002 napsal:
Hey man, please, write it in English. Translation into Czech is catastrophic. :D

O.K.
Máš naprostou pravdu. Ale cení se tady to, že tazatel se alespoň snaží nám to ulehčit a volí automatický překlad do češtiny. Jak to dopadá je jedna věc. Ale na druhou stranu se zde vyskytují čeští "rodilí mluvčí" u kterých je problém pochopit co vlastně chtěli vyslovit, neboť jejich čeština je na hony vzdálená i tomu strojovému překladu.:mad:

Naposled editoval moderátor:
Přesně tak Miran,neboť příspěku od Christian Sorensen jde perfektně porozumět na rozdíl od některých jiných uživatelů,kdežto v angličtině by mu polovina lidí nerozuměla.
Mirek

Back
Nahoře