Trať Liberec-Tanvald

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hynďa
  • Datum začátku Datum začátku
Jelikož stavím tam, kde jsou originální modely nebo tam, kde na to mám zrovna chuť, je to dost rozkouskované. Ještě něco postavím a časem udělám mapku, kde vyznačím kde je na tom jak krajina.

jsem se najezdil totiž hodně z Prahy do Brodu a do Hamrů, takže tu trať docela znám, hlavně úsek Návarov - Plavy se mi vždycky líbil, tam je přece tunel, zastávka Návarov už taky není co bývala - teď je tam pouze přístřešek.

Na trať do Brodu ještě nemám ani myšlenky. Nejdřív chci dotáhnout do konce trať 036. Odbočky se budou řešit potom.

tomu se říká správný přístup, k čemu mít např. 50km rozdělané nedokončené trati než polovinu ale kompletně se vším. :o) Hynďo držím pěsti ať ti to vydrží, vypadá to skvěle. :o)

Tak na tuto trať se těšim Kořenov moc pěkné držím palce ve stavbě této tratě.

Bude zvlášť model ozubnice, který umístím do kolejí. Bude dělaný namíru aby byl ušetřen počet objektů.

Zdravím partu stavitelů tratě Liberec-Tanvald a oznamuju, že se vracím k modelování pro tuhle trať :-)

Jářku, to je plátno. Těch dveří jsem si ani zprvu nevšiml, ale okna kabiny strojvedoucího se prozradila, že jsou z Pikkova MVTV2 :P Onehdá jsem diskutoval s jedním členem fóra, že by mohli v PILOW Inc. přestavět zmiňovaný motorový vůz na řadu 810, a ejhle :D Tak honem všichni vytahujte foťáky, ať máme plno nových skinů pro tento krásný a nový model. :D

Naposled editoval moderátor:
Parádní trať. Jsem taky z Liberce a např. do Rochlic to mám 15 minut chůze. Kdyby jste potřebovali něco nafotit, jsem se zrcadlovkou k dispozici.

Naposled editoval moderátor:
Rýsuje se to pěkně, ale mě hned praštila do očí jedna maličkost. Na ten sypaný peron by nedoskočili ani mladí. Babička o berlích je úplně bez šance. Šoupni jej až ke kolejím.
Ale jinak, já dělal stejné chyby. Člověk je oslněný celkem a detaily nevnímá. A zrovna perony jsem měl také daleko. Už si na to dávám bacha. :D

Back
Nahoře