Trať Liberec-Tanvald

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hynďa
  • Datum začátku Datum začátku
Děkuju za pochvaly, potěšily :)

Já si vždycky všimnu, že mám perón daleko, dám ho blíž a za chvíli najdu jiný... To je snad nekonečný příběh :D

Petr K: Nikde.

Milí spolutvůrci a příznivci tratě Liberec-Tanvald. Obracím se na vás s prosbou o fotky na textury železniční stanice Desná, jejíž model pro tuto trať zrovna vzniká v mé dílně. Díky předem za vaši pomoc.

Noo, ja bych mohl poskytnout spoustu fotek, jelikoz jsem obcanem Desne :-). Akorad ale nemam letni fotky, nybrz zimni, tak nevim, zdali by se hodily. Pokud ale bude zajem, beru fotak a letim neco pofotit!

Na tuhle se trať se strašně těším, až se tam svezu s 753.301!! :) Krásný kousek nadělil Ježíšek!!

O tom mi ani neříkej :D hyperrealista nejsem ale z tohohle by mě občas vomyli :D To je asi jako když jsem nedávno viděl screen 151 v Tišnově :D

Zdravim. Zde je rozdíl, že ta 754ka by se tam teoreticky mohla dostat sama, narozdíl od 151 do Tišnova, ovšem našel bych fotku bobiny(nulky) v již zmíněném Tišnově. Lukáš

Luky: Radši bych tam dal 020ky, netuším, jak je to s dveřma. Jednou, kdysi(cca 2002 možná 3) když jsme, v Turnově sedli do osobaku s 842+021(ten rekáč) a na přípřež jsme dostali dvojce 753jek- zajímalo by mě proč? Ještě dodám, že bylo mě tehda ve volné krajině skoro po pas sněhu a slunce pálilo(mimořádně, vždy když su v Liberci prší, až na tehdy a letos) lukáš

Ahoj, také se těším, až bude už možné si trať stáhnout. Jen jsem zatim nikde nenarazil ani na předpokládaný datum vydání (i třeba až za rok), tak kdyby někdo prosím nastřelil nějáké to datum :-p, děkuji ;-)

Koukám hoši jak tady děláte účet bez hostinského ohledně nasazení vozidel. Brejlovec tady je pitomost i když se v Tanvalě i v Liberci vyskytují. Tady tak rakve, Hydry, Žlutý psi (RegioNohy :P) Orchestriony. Zajiždějí sem Němci s RegioSprinterama a budou tady jezdit Stadlery. A na sem tam nějaký náklad Elektronik. A co se týká datumu vydání tak Hynďa z pochopitelných důvodů asi žádné datum nestanovil a asi ani nestanoví. Nezbavil by se dotěrných dotazů a výčitek že "datum je pryč a trať nikde"...

Přesně jak psal Miran. Nedávno teprve povolili mezi Libercem a Tanvaldem 753 a 750. 753 se sem ale dostala jen jako zdroj nafty při výluce a 750 zachraňovala chcíplou 814. 754 tu ani přechodnost nemá.
Když už "traktor" tak 742 nebo 743.
Do roku 2007 (jestli se nepletu) tu byly jen 810 a občas vyjímečně 743 nebo 742. Potom přišly 843, později 814 a na pár vlacích tu jezdila 854 buď s 010 nebo 053. O víkendu 612 (dnes i 642) na Sp z Drážďan.
To mluvíme o úseku Liberec - Tanvald. Z Tanvaldu dál do Kořenova toho ze známých důvodů potkáte ještě míň.

Čoudo, nejsem v provozu tak dlouho abych tohle pamatoval ale tak nějak jsem to slyšel, prý tu 753 dřív přechodnost neměla.

Jsme si nerozuměli..

Přijde mi zváštní, že 750+753 na trať může a 754 nikoliv. Vždyť jsou to stejný mašiny..

Taktéž se mi nezdá, ale možný to je. Kdosi mi říkal, že třeba prototypy 754 byly přeznačeny na 750 kvůli němcům, kteří 4ky nechtěli...

Tak se omlouvám, Bob57 mě poučil, že když už někam může 753, může tam i automaticky 754. Zase jsem chytřejší :cool:
Ale právě proto, že 753 k Němcům přechodnost má a 754 ne, jsem byl přesvědčen že přechodnosti se pro ně dělají zvlášť.

Protože mates vymodeloval perfektní nádražní budovu a skladiště v Jablonci, protože Tomas.Lee vymodeloval perfektní objekty v okolí.

Back
Nahoře