Trať Liberec-Tanvald

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hynďa
  • Datum začátku Datum začátku
jarx napsal:
Zdravím a chci poprosit o pomoc s podklady pro vytvoření žst Jablonec nad Nisou. Nemáte někdo nějakou fotku nebo plánek této zastávky? Prosím o odpověď na ICQ nebo SZ. Děkuji.
Jestli myslíš Jablonec hlavní tak nějaké fotky mám ze stavu před počátkem rekonstrukce a Swam by mohl mít plánek. Více v SZ

Zdravím mám jednu prosbu.Sháním jízdní řád ze 100 let tratě Tanvald-Harrachov.Nevlastníte ho ještě někdo? Pokud ano byl bych moc rád kdyby jste mi ho mohli poslat na zubacka@seznam.cz

To nevipadá vůbe špatně! Je na tom sic ještě hodně práce,ale výsledek by mohl stát za to.Držím palce.

Děkuju. Bude to můj třetí model v pořadí do MSTS. Osobně se kloním k tomu jít cestou jednodušších (polygonově méně náročných) modelů se solidníma texturama, hlavně ať to přibejvá. A časem bude třeba každá zastávka na trati s odpovídající budovou (budovami).

Hynďo to je opravdu velmi pěkný. To na tom posledním screenu si asi zapomněl svařit koleje :D:D Přeji hodně štěstí do dalších prací..

Moc pěkný Hynďo, jsi šikula! Už se těšim až trať pojedu a budu v ní vidět svoje domečky :-) Dneska ti snad pošlu hotovou Smržovku dolní...

Zdravím všechny kteří se podílí na přípravě tratě Liberec-Tanvald. Pracujete někdo na modelu hlavní budovy Tanvaldskýho nádraží nebo jej máte hotový? Prosím ozvěte se (SZ nebo ICQ). Díky a práci zdar.

Předchozí děkovný příspěvek jsem psal ze zubaččina notebooku já (nedošlo mi, že bych se měl asi přihlásit za sebe :D ) tak ještě jednou za sebe:
Děkuji za chválu i za ty fotografie, určitě je využiju.

Tom Lee udělal skvělý model Lučan se skladištěm za což mu tímto děkuji.
Krajina je v Lučanech cca na 70% hotova.

Nyní chci udělat další verzi tratě pro kolegy takže tímto chci poprosit modeláře a další kolegy podílející se na trati aby mi v nejbližší době poslali to co mají hotovo nebo co je před finishem abych to mohl zařadit do aktualání verze. Díky

jarx dokončil parádní model Smržovky dolní hned jsem ho umístil a udělal kolem nějakou krajinu.
Mým cílem bude aby v další verzi tratě tam, kde jsou originální budovy, byla alespoň nějaká krajina.

Hynďo to je úplná nádhera, přímo skvost. Jezdil jsem po této trati, protože jsme měli chaloupku v Držkově, takže moje kroky vedly do Plavů, odtamtud vlakem do Tanvaldu a tam na zubačku, nebo do Liberce. Smekám klobouk.

Díky, to potěší :) Když bude nálada tak třeba dneska sednu k editoru a třeba přibudou další screeny.

Dnes jsem rozeslal kolegům novou verzi tratě 036. Pokud ji nedostal někdo, komu jsem ji jindy zasílal, nebo kdo si myslí že na ni má nárok tak mi prosím dejte vědět. Je možné že jsem na někoho zapomněl nebo že mi někdo vypadl. Díky

Back
Nahoře