Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Jooo tak nějakej spodek a dutiny jsou pro mě zatím nemyslitelný Když už tak to přenechám odborníkům Zatím jsem rád, že jsem ucpal díru v zadních dveřích a přestříkal tak, že to není ani moc poznat
Tak tak Vzhledem k tomu, že si to pouštím ke stavbě pokaždý, už znám všech 7 serií naspamět
Mimochodem tahle souprava na trati minulý GVD opravdu jezdila Dneska už je tady nejzajímavější souprava maximálně tak 3x840 + 814
Ještě mi prosím Tě řekni, co to máš za koleje? Všiml jsem si, že Miki a spol. s nimi také staví. Jsou to modely s náspem či co? Předpokládám, že se modely kolejových polí ručně dosadí v adresáři s kolejemi. Pokud je to složité, piš to do SZ. Kujů.
Gamepad, který má naprogramované F na turbo. Už jsem o tom asi před rokem psal. Je to pak pohádka, jak se před očima vyhlazuje terém. Mám to i na videu, myslím z úseku Karlštejn - Z. Třebaň.
Mlátit do F ručně je nekonečné a s malou účinností. Jednou jsem zkusil tlačítko na několik minut zatížit lahvovou dvanáctkou a to byl pak vyhlazený kopeček
Trochu OT, ale na trati 036 bude brzy fotitelný Mn 84061/84062. Tento nákladní vlak odjíždí z Liberce ve 20:36 v prac. dny a někdy jede až do Josefova Dolu (např. včera). Dnes s lokomotivou 743 007-7 pouze do Jablonce nad Nisou. Zatím je ještě stále tma, ale i tak si myslím, že je to zajímavé zpestření jinak monotóního provozu Štádlerů na 036 ( a aktivita by to byla zajímavá ).