RE: Nové Aktivity PB81
bob57_cz napsal:
Martens napsal:
Přehled použitých vozidel je docela k ničemu ...
Právěže přínosem. Na
jedno nakouknutí vidím, jestli mám vše ve svém trainsetu mobilní a mohu aktivitu spustit nebo si musím napřed doplnit chybějící případně uměle nahradit.
Do .apk nevidím a musím jej napřed instalovat a nejlépe předtím všechny soubory v použitých složkách přesunout do úschovy.
Teprve pak mohu vyzobat to, co už v tom zipu je rovnou.
Do apk sice nevidím, ale máš jinou volbu než to přepsat? Jsi schopen podle textové podoby souboru path nebo servisu poznat, jestli je správně nebo nee a podle toho rozhodnout, jestli přepsat nebo ne? Pokud mi to chce přepsat už upravené consisty, tak je nepřepisuji a to se mi jeví jako jediné negativum archivu apk - že ty přepisy musím odklikávat postupně. Přínosem apk je to, že aktivita je distribuována kompletně hned na první pokus ( samozřejmě vyjma vozidel).
Ještě nám všem prozraď, jak si na
první a jediné nakouknutí skontrolovat seznam cca 120 vozidel v trainsetu, který čítá stovky až tisíce wag a eng souborů a to v různých adresářích? Znáš na zpamět a napřeskáčku obsah svého trainsetu a všechna čísla loko a všechny varianty vozů?
Opravdu - seznam vozů, které jsou použity v aktivitě je k ničemu - pokud je mám, tak je to nezajímavá informace. Podstatné je najít ty, které nemám - a upřímně - pokud si sehraju víc aktivit najednou, tak mi je rychleji skontroluje CB nebo Convoi.
To, co praktikuješ ty (skouknutí na první pohled), dokáže asi jedině ta osoba, která je autista.
Nicméně nehodlám o tomto dál diskutovat ani Tě přesvědčovat - máš svou metodiku, řekl jsi svůj názor, padnul i protinázor. Tím je vše pro mne uzavřeno ( tedy až na tu zvědavost viz výše).